The love factory
Is een creatief vrienden groepje van artiesten die met elkaar divers e non commerciŽle projecten verwezenlijken met het oog punt op complete ontwikkeling van talent. The Love Factory heef passie voor alle artiesten. We hebben geen lidmaatschap maar vriendschappen voor het leven. Als Crew Member verwachten we dat je minimaal 2 keer per jaar kosteloos mee werkt om een unieke productie met zijn alle te verwezenlijken. TLF is regelmatig op zoek naar TALENT die me wil werken aan de TLF. Dit doe je uitsluitend voor je CV en omdat je passie hebt voor de kunst van creatie.
TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU