TLF Uit de oude Doos Ted Langenbach
ted Langenbach

Het is al weer een jaar of 5 geleden dat TLF de enige echte dance koning van Nederland uitnodigde voor een spraakmakend interview bij Fresf FM. Spraakmakend is het geworden. Kijk hier bij TLF naar opnames uit de oude doos!
TLF Interview Ted Langenbach.
Dat Ted Langenbach al enige jaren de Nederlandse club cultuur beïnvloed weet iedere dans liefhebber natuurlijk al lang! Maar dat deze koning van de dance zich dagelijks etaleert als een etalagepop in de meest bijzondere Beatboetiek is voor ons geheel nieuw. TLF uit de oude doos 20044-1-10 15:06 door ra | 0 reacties
TLF Ted Langenbach


1749 vieuws
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU