TLF uit de oude doos. Barbie Doll Roosmarijn
Barbie Doll Roosmarijn

In de maand Juni van 2007 presenteert TLF model Roosmarijn.
Ze is In 1976 geboren in Drenthe en daar kreeg ze de naam Roosmarijn. Te pikant voor YOUTUBE maar niet voor de TLF.
TLF uit de oude doos. Barbie Doll Roosmarijn
Hoi Sportygirl Roosmarijn, jij bent de TLF Barbie Doll van de maand...

Nu woont ze in Groningen stad, waar het haar heel erg goed bevalt. Deels van de tijd heeft ze een auto tot haar beschikking en crost ze door het hele land voor verschillende shoots.

 

De andere dagen kan ze met de trein komen, en gebruik maken van haar korting kaart van de NS. Natuurlijk vind ze het geen probleem om te reizen, maar om voor een uurtje werk naar het Zuiden van het land te komen wordt me toch iets te gek.

De Ken van Roosmarijn moet donker haar hebben met een goddelijk lichaam. Met hele fijne stevige kleine billen. De proporties moeten gewoon helemaal ok zijn...

 

Ze voelt zich heerlijk als echte Barbie Doll, heerlijk al die aandacht zo allemaal voor mij alleen. Klik hier voor de videoclip. En hier voor de foto's.

 

Als ze moet kiezen tussen de Playboy of de Penthouse dan kiest ze voor Playboy, Kip vind ze heerlijk en ze haat voetbal...Wat een leuke ondeugende Barbie Doll vinden we je...

 

Ben jij de "TLF Barbie Doll" van de maand!
Geef je nu op en stuur je mail & foto naar: info@thelovefactory.nl23-12-09 13:13 door ra | 0 reacties
TLF Barbie Doll Roosmarijn


2353 vieuws
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU