Kylie Minogue - All The Lovers
Kylie Minogue

Het heeft even geduurd, maar de nieuwe clip van de Australische popster Kylie Minogue is klaar! En wij hebben hem....Let's Make Love NOT WOR! Great Kylie Minogue - All The Lovers OFFICIAL VIDEO Geniet er hier van. Wat een vrouw, wat een video...YES AL THE LOVERS.
Het heeft even geduurd, maar de nieuwe clip van de Australische popster Kylie Minogue is klaar! En wij hebben hem....Let's Make Love NOT WOR!  Great Kylie Minogue - All The Lovers OFFICIAL VIDEO Geniet er hier van. Wat een vrouw, wat een video...1-6-10 11:16 door ra | 2 reacties | Stuur een herinnering
Kylie Minogue


2307 vieuws
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
Reacties
Wat een geweldige clip, Wat een vrouw, Heerlijk...En het nummer is ook SUPER.

13-10-10 12:01 door ra | score is 0


Dan nu maar de trailer. Ook al leuk... Emi heeft jammer genoeg de volledige versie er erg snel weer vanaf geplukt. SHIT. Make Love NOT WAR! GEWELDIG nummer.

2-6-10 0:46 door ra | score is 0


TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU