FLG TV Episode 06
Fedde le Grand

FLG TV Episode 06 - Back & Forth in the USA
Met zijn eigen YouTube kanaal 'FLG TV' gunt Fedde le Grand een kijkje in de keuken van zijn artiestenbestaan. Deze week verscheen de nieuwste aflevering online, met de titel 'Back & Forth in the USA'.
Episode #6

Altijd al willen weten hoe het is om met een superstar DJ op reis te zijn? Fasten your seatbelts! Via www.youtube.com/feddelegrand.com kom je direct uit bij de nieuwe videocast, waarin deze keer Fedde's tournee door de USA centraal staat. Fedde le Grand wordt onthaald in de grootste clubs van San Francisco, Los Angeles, San Diego, Atlanta, Chicago, Las Vegas, New York en Miami - tussendoor twitterend en vooral: samen met zijn labelmanager constant zoekende naar het perfecte kopje koffie.

 

Naast de introductie door 'Hollywood Barney' zijn er gastrolletjes weggelegd voor Michael Jackson, Elvis Presley en Superman. Amerika is per slot van rekening het land van de onbegrensde mogelijkheden; you have to see it to believe it...

Sound tracks die je voorbij hoort komen in deze aflevering:

 

- F.L.G. vs. Empire of the Sun 'Amplifier on a dream' (DJ Goodwill Remix)


- Fedde le Grand ft. Mitch Crown 'Scared of me' (Extended Mix)


- Kim Fai 'P.O.V.' (Steve Angello Remix)


- F.L.G. vs. F-Man 'Wheels in Motion' (Original Mix)


- Cirez D 'On Off'


- Fedde le Grand ft. Mitch Crown 'Let me be real' (Hook 'n Sling & Goodwill Remix)


- F.L.G. vs. F-Man 'An Old Technique'


- Fedde le Grand ft. Will.I.Am 'Feel Alive'


- Fedde le Grand ft. Mr V. 'Back & Forth' (Fedde's Future Funk Remix)


- Fedde le Grand ft. Mitch Crown 'Rocking High' (Nicky Romero Remix)

 

FLG TV

 

"Fedde Le Grand, the man with the masterplan" zo klinkt er in het intro van zijn videocasts. Dat er voor FLG TV een uitvoerig plan is gemaakt blijkt uit de veelzijdigheid en volledigheid van het kanaal. Want naast de FLG TV Episodes zijn er afspeellijsten te vinden met: World Tour Moments (live); Official Music Video's; Official Releases; Output (the album); Flamingo Nights; Fan Videos and More; en Various Video's. Het kanaal heeft sinds de officiële lancering (augustus 2009) ruim 10.200 abonnees aan zich weten te binden. Alle opnames zijn in high definition geschoten, dus hoge beeld- en geluidskwaliteit zijn gegarandeerd.

 

 


Fedde le Grand online
www.feddelegrand.com15-7-10 11:26 door ra | 0 reacties | Stuur een herinnering
Fedde le Grand


1087 vieuws
Fedde le Grand


1089 vieuws
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU