Antonie Kamerling overleden
Antonie Kamerling

ZEVENHOVEN -  De Nederlandse acteur en zanger Antonie Kamerling (44) is overleden. Kamerling maakte zelf een einde aan zijn leven, liet zijn zwager, Albert Verlinde, donderdag weten.
Antonie Kamerling

„In de namiddag van woensdag 6 oktober heeft Antonie besloten zijn leven te beeïndigen. In diverse interviews liet hij eerder al doorschemeren aan depressies te lijden”, aldus Verlinde in een reactie die hij samen met Kamerlings vrouw, actrice Isa Hoes opstelde. „Helaas heeft de geboden hulp niet mogen baten.”

 

 

Het management van Kamerling heeft het trieste nieuws van het overlijden van de acteur bevestigd. Het levenloze lichaam van de acteur werd in de nacht van woensdag op donderdag aangetroffen.

 

 

Kamerling laat zijn vrouw Isa Hoes en twee kinderen achter, zijn zoon Merlijn en dochter Vlinder. Zijn zus Liesbeth Kamerling is tevens actrice.

 

 

Grote carrière

Kamerling brak in 1990 als 'Peter Kelder' door in de soapserie Goede tijden, slechte tijden. Later speelde hij in een aantal speelfilms zoals De kleine blonde dood (1993) waarvoor hij genomineerd werd voor de Gouden Kalf als beste acteur. In 1997 speelde hij als 'Hero van Dijk' in de film All Stars. In de zomer van 2011 staan de opnames van de vervolgfilm Old Stars op het programma, waarin Kamerling wederom de rol van Hero op zich zou nemen.

 

 

Kamerling speelde verder nog in de televisieseries Windkracht 10 (1996), ONM (2005) en Voetbalvrouwen (2008).

 

 

Als zanger scoorde Kamerling in 1997 een nummer één-hit met het nummer Toen Ik Je Zag onder de artiestennaam Hero. In 2007 tourde Kamerling met het Noord Nederlands Orkest met het cross-overprogramma Symphonic echoes of Pink Floyd, waarin de grote hits van de Engelse popformatie centraal stonden.

Bron: Telegraaf7-10-10 10:31 door ra | 1 reacties
Antonie Kamerling Hero


1333 vieuws
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
Reacties
Rust zacht...

11-10-10 14:51 door ra | score is 0


TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU