PIONEER DJ SCHOOL LANCEERT DJ CLINIC ALS BEDRIJFSU
PIONEER DJ SCHOOL

In een korte tijd leren maattellen, beatmixen, pitchen en cue-points maken? De Pioneer DJ School gaat nu van start met DJ Clinics. Leuk als bedrijfsuitje voor organisaties die origineel willen teambuilden, of als hippe invulling van familiedag of vrijgezellenfeest.
 

PIONEER DJ SCHOOL LANCEERT DJ CLINIC ALS BEDRIJFSUITJE

 

Deejayen is hot, maar lijkt makkelijker dan het is. Een goede reden voor Norbert de Bot (dj-naam: Trèbon) en Jos Klaster (DJ José) om hun schat aan kennis en ervaring te gaan delen. De mannen ontmoetten elkaar in maart van dit jaar bij Pioneer - marktleider op het gebied van dj gear - tijdens de introductie van een nieuwe mixer, de DJM 2000. Ze bleken veel dezelfde ideeën te hebben en besloten (in samenwerking met Pioneer) hun krachten te bundelen. De Pioneer DJ Clinic is het resultaat. "We richten ons in eerste instantie op managementtraining voor bedrijven, maar eigenlijk is de DJ Clinic voor alle soorten groepen toegankelijk" lichten ze toe.

 

Put a record on!

De DJ Clinic is geschikt voor groepen van 6 tot 16 personen. Na gedegen uitleg wordt er geoefend in duo's. Twee cd-spelers, een mixer, een hoofdtelefoon en een map vol cd's krijgen de deelnemers ter beschikking om mee aan de slag te gaan. De nieuwbakken dj-duo's sluiten de clinic af met een back2back optreden voor de hele groep. De clinic kan plaatsvinden op een zelf gekozen locatie, of bij één van de vestigingen van de Pioneer DJ School. Clinics kunnen variëren van een dagdeel tot meerdere dagen achter elkaar; alles wordt naar eigen wens op maat samengesteld.

 

Pioneer DJ School: Amersfoort en Amsterdam

Deze DJ Clinic is een spin-off van de Pioneer DJ School (onderdeel van muziekproductiebedrijf Pyntago); een particulier praktijkgericht opleidingscentrum in Amersfoort, gevestigd in het ROC gebouw. "Bij ons leer je het complete vak van dj tot producer," aldus Norbert de Bot. "Dit is de enige door Pioneer gecertificeerde DJ School In Europa. We werken alleen met de allernieuwste apparatuur en we bieden leerlingen de kans om ervaring op te doen in clubs of op andere events." De opleiding is voor jong en oud; in het Jeugdjournaal laat DJ School leerling 'DJ Most Wanted' zien hoe het moet: Kijk hier bij TLF naar het filmpje

 

In januari 2011 opent de Pioneer DJ school een vestiging in Amsterdam-West, in het Centrum voor Muzikale Expressie dat momenteel volledig verbouwd wordt. Naast DJ Clinics kun je hier terecht voor masterclasses, privélessen, het huren van oefenruimtes/studio's en het opnemen van demo's. De school biedt o.a. Ableton Live trainingen; niet alleen handig voor beginners ('Basic Skills') maar ook geschikt voor producers die al veel ervaring hebben met andere sequencers ('Advanced Skills'). Naast het leren werken met Ableton Live is er aandacht voor het maken van eigen loops, simpele arrangementen, mash-ups en remixen. Na afronding van de diverse trainingen ontvangen de deelnemers een officieel certificaat van Pioneer dan wel Ableton.

 

Amsterdam Dance Event: workshops in The College Hotel

Tijdens het Amsterdam Dance Event huurt Pioneer het College Hotel af. Op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober wordt daar van 12.00 uur tot 17.00 uur de nieuwste apparatuur gepresenteerd, afgewisseld met diverse DJ workshops. De workshops worden verzorgd door instructeurs van de DJ School en ook Miss Nine en DJ José nemen er eentje voor hun rekening. Er pendelen Pioneer shuttlebusjes tussen het College Hotel en Felix Meritis, het kloppende hart van de ADE conferentie. Maar ook geïnteresseerden zonder ADE-pas kunnen deelnemen aan deze één uur durende workshops. Inschrijven kan via: www.prodjschool.nl. En wie de smaak te pakken krijgt kan daar tevens een meer uitgebreide DJ Clinic boeken. Zie ook: www.facebook.com/PioneerDJSchool.

 11-10-10 21:49 door ra | 0 reacties
PIONEER DJ SCHOOL


1445 vieuws
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU