Proces Wilders volledig opnieuw

De wrakingskamer van de rechtbank in Amsterdam heeft het wrakingsverzoek van Geert Wilders vrijdag toegewezen. Dat betekent dat de zaak tegen Wilders volledig opnieuw zal moeten worden behandeld, met andere rechters. Dat kan nog maanden duren.
Proces Wilders volledig opnieuw

 


Wilders' advocaat Bram Moszkowicz wraakte de rechtbank eerder op de dag omdat zij geen beslissing wilde nemen over het verzoek arabist Hans Jansen opnieuw als getuige-deskundige te horen.De rechters konden volgens de wrakingskamer niet duidelijk maken waarom ze geen toestemming wilden geven Jansen weer te horen.
Opgeteld bij eerdere incidenten in het proces, wekten de rechters daarmee de indruk van partijdigheid.Na de uitspraak noemde Hans Jansen de situatie in de hal van de rechtbank "volkomen knetter".22-10-10 17:22 door nikky | 0 reacties
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU