Reclame Calvin Klein vrouwonvriendelijk

De reclamecampagne van Calvin Klein Jeans 'X' wordt in een aantal Australische steden verboden. De affiches zouden te agressief en vrouwonvriendelijk zijn.
Reclame Calvin Klein vrouwonvriendelijk


De reclamecampagne van Calvin Klein Jeans 'X' wordt in een aantal Australische steden verboden. De affiches zouden te agressief en vrouwonvriendelijk zijn.


 
De reclame zou beelden van geweld en verkrachting oproepen. Op billboard-formaat is te zien hoe een bijna naakte Lara Stone vastgehouden wordt door een man, terwijl anderen toekijken. Volgens de Australische autoriteiten niet gepast.
Klachten
The Advertising Standards Bureau verklaarde dat het de klachten over de affiches gegrond vindt. Er werden meer dan vijftig klachten over de campagne ingediend.Eerder hadden mensen die slachtoffers van zedendelicten begeleiden en groepen voor vrouwenrechten zich al zeer negatief uitgelaten over de CK-campagne.
Rel
De vorige Calvin Klein campagne voor Secret Obsession en CK Jeans met actrice Eva Mendes zorgden ook al voor relletjes.


Bekijk hier bij TLF het reclamespotje van de campagne en oordeel?22-10-10 17:35 door ra | 1 reacties
Calvin Klein Jeans X in


2260 vieuws
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
Reacties
Vind de clip, cool...

25-10-10 20:11 door ra | score is 0


TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU