XTC weer beter

De xtc-markt is de afgelopen maanden iets schoner dan een half jaar geleden. Momenteel bevatten circa twee op de drie pillen de werkzame stof MDMA, zes maanden terug was dat maar de helft.
De Xtc Wordt Weer Beter

XTC pillen

 

 


Maar het is echter nog te vroeg om te zeggen of dit een tijdelijke of een permanente verbetering is. Dat blijkt uit cijfers van het Trimbos-instituut, zo liet onderzoeker Sander Rigter vandaag weten. Het instituut heeft goed zicht op de ontwikkelingen op de drugsmarkt doordat consumenten hun pillen daar laten testen.
Vervuild

 

 

Het Trimbos luidde eerder dit jaar de noodklok omdat de xtc-markt ernstig vervuild was. Veel pillen bevatten andere stoffen dan MDMA. In veel tabletten bleek mCPP te zitten, dat vervelende bijwerkingen als hoofdpijn, misselijkheid, paniekaanvallen of hallucinaties kan hebben. Bovendien zouden mensen kunnen overstappen op andere drugs, zoals GHB.

 


bron: spitsnieuws
Zelf je xtc testen doe je met de EZ EXTREME KIT VAN WAP WINKEL

 23-10-10 13:55 door more | 0 reacties
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU