VROUW Lange Frans VS Baas B. Oorlog in RAP land

 

Lange Frans heeft gereageerd op de recentelijk spectaculaire aanhouding van zijn vrouw Daniëlle, die met een ECHT geladen pistool op zak op weg was naar Baas B. Kennelijk maar met 1 doel. Het is voor de rapper nog een raadsel hoe zijn vrouw aan een pistool is gekomen. Beetje raar wel, want een Beetje vent kent zijn vrouw toch wel! Lange Frans ontkent te weten waar het wapen vandaan komt.


 
 

VROUW Lange Frans VS Baas B. Oorlog in RAP land

 

Dat zei de rapper maandagochtend tegen Giel Beelen in diens radioshow op 3FM. "Zodra ik meer weet weet jij het ook. Er is een hoop aan de hand. We zijn allemaal op zoek naar antwoorden."
Daniëlle was samen met haar moeder van plan verhaal te halen bij Baas B. die er door Lange Frans van wordt beschuldigd grote financiële problemen te hebben veroorzaakt. De politie kreeg een tip dat de vrouwen met het vuurwapen onderweg waren en greep in. Daniëlle en haar moeder werden klemgereden in de straat waar Baas B. woont en gearresteerd.

 

 

We vinden het een mooie verhaal hier! Misschien genoeg materiaal om eindelijk weer eens een hitje te produceren?  Ook de financiële problemen zouden met een nieuwe HIT waarschijnlijk een stuk minder zijn.Oproep! Weet jij meer van deze VROUW Lange Frans VS Baas B. Oorlog in RAP land! Laat het ons weten...

 25-10-10 11:32 door nikky | 1 reacties
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
Reacties
id, triest verhaal hoor. Hoe ver moet je gaan wil je met een geladen pistool op zoek haan naar iemand? Pang Bang dit had zeer slecht kunnen aflopen.

26-10-10 12:05 door ra | score is 0


TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU