BIZAR VOLKJE: Chinezen trekken levende krab uit de
krap uit de muur

Chinese forenzen die geen tijd hebben om tijdens openingsuren van de supermarkt een verse, levende krab te halen, kunnen de dieren voortaan uit de automaat halen. Lekker makkelijk TOCH? Walgelijk.
BIZAR VOLKJE: Chinezen trekken levende krab uit de muur

 

In verschillende winkelcentra en metrostations staan speciale automaten met daarin levende krabben. De Chinese wolhandkrab is een lokale delicatesse in Nanjing, de hoofdstad van de oosterse provincie Jiangsu.

 

 

Verdoofd

De dieren worden in drie verschillende groottes verkocht en kosten tussen €1,70 en €6. De krabben zijn verpakt in plastic doosjes en worden op een constante temperatuur van 5 graden Celsius gehouden. Dit is genoeg om ze te verdoven, maar ook om ze in leven te houden."Klanten waren eerst nogal sceptisch en vroegen zich af of de krabben nog wel in leven waren", aldus Wu Zhendi, eigenaar van de Twin Lake Crab Company. "Maar nu dat we kunnen garanderen dat de beesten leven, blijven klanten terugkomen. We verkopen er dagelijks honderden."Drie gratis

Een bord naast de automaat vertelt klanten dat, in het extreme geval dat er een dode krab tussen zit, ze er drie gratis zullen krijgen, aldus de lokale krant Guangzhou Daily.

Klik hier voor een videoverslag over de krabbenautomaat.

 27-10-10 17:39 door ra | 0 reacties
levende krab uit de muur


1806 vieuws
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU