WIN: Escape in november: de nachten worden langer.
Framebusters

Het was een grandioos Amsterdam Dance Event, met uitverkochte avonden met o.a. Paul van Dijk en Armin van Buuren! Check hier bij TLF de reportage van Armada: Maar Escape staat niet stil en gaat in november keihard door. Met goede muziek, opvallende concepten en lange nachten... net als 25 jaar geleden!
Escape in november: de nachten worden langer...Voor elke zaterdag en zondag mag TLF 2x2 plekken op de gastenlijst verloten!

Maak kans op de 2x2 Gastenlijstplaatsen. Hoe? SIMPEL. Mail naar TLF met jou motivatie en maak kans op deze geweldige Gastenlijstplaatsen. info @ thelovefactory.nl LET OP: mail voor welk feest je de gastenlijstplaatsen wilt en geef de namen van jou gasten op. 


 

Ook Roger Sanchez was erbij met zijn Stealth Live avond. hier de beelden:

www.youtube.com/watch?v=TB4kDLMyYIc

 

 

25 Years Escape
Want in oktober 2011 bestaat Escape maar liefst 25 jaar! Met recht een unicum in de dancescene. In de aanloop tot deze zeer speciale gelegenheid wordt er stevig uitgepakt, met spectaculaire acts, gratis goodies en vele andere verrassingen. Dus verwacht het onverwachtse! 


Reveal start je weekend op donderdag

Elke donderdag vind je lange rijen bij dé Amsterdamse studentenavond: Reveal! Met residents als Michael Mendoza, Jaz von D, Grooevnatics en de Fabulous Reveal Angels is dat ook niet zo gek. En studenten hebben mazzel want die betalen geen entree op vertoon van OV/studentenpas! Op vrijdagen vind je feesten als LoLatina en Ladykillers die elkaar afwisselen. Check de line ups hier: www.escape.nl/club.html?show=agenda

 

Framebusters

De (muzikale) avonturen van resident Raymundo volg je op http://twitter.com/djraymundo en http://soundcloud.com/djraymundo en ook deze maand heeft hij een dik programma samengesteld voor de zaterdagen. Op de populairste en één van de langstlopende clubavonden van Amsterdam, Framebusters, staan deze maand weer enkele toppers geprogrammeerd.

 

Zoals Marc Benjamin op zaterdag 6 november, die samen met mc Pryme en Raymundo gaat knallen. Eclectic tunes vind je 1 verdieping hoger in Escape deLux waar Rubywax de scepter zwaait. De week erop, 13 november, gaan Raymundo en Frederik Abas weer back2back de boel op stelten zetten, aangevuld met de stem van dé dance diva van Nederland, Vika Kova. Ook Costar is erbij met zijn funky sax! Danney runt de deLux deze avond.

 

Zaterdag 20 november komt de beeldschone Carita La Nina de zaal opzwepen, aangevuld door de beats van Kazzikasz op de drums en de tunes van Saxy Mr S op de sax. Mc Gee vult het geheel aan en Danney doet de deLux. De maand wordt afgesloten op zaterdag 27 november wanneer Raymundo niemand minder dan Lucky Charmes, Norman Soares en Miss Bunty heeft uitgenodigd on stage. Lars Vegas gaat je oren in deLux verwennen!

 

Rich op zondag

Je weekend wordt afgesloten op zondag bij Rich! Wekelijks een volle Escape Club, artiesten de zelf een drankje komen doen en een fantastische sfeer, dat is de avond samengevat in één zin. Bij Rich kan je de beste eclectische tunes op de zondagavond verwachten, geserveerd door de beste urban, house en eclectic dj's. En... de entree is slechts 10 euro!

 

Escape @ social media

Naast www.escape.nl kan je ook op Twitter Escape checken. Hier worden wekelijks onder de nieuwe vrouwelijke volgers drie gastenlijstplekken voor Framebusters verloot, inclusief toegang op het VIP deck! En er is meer te vinden, dus volg Escape op http://twitter.com/escapeamsterdam

 

Check Escape ook op:http://feest.je/spot/escape/amsterdam/rembrandtplein-11 en www.facebook.com/group.php?gid=125916144099547

 

 

De entree bedraagt 15,- op de zaterdagen en 10,- op de zondagen. De tijden zijn 23.00-05.00 op zaterdag en 23.00 - 04.00 op zondag. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters, Reveal, Rich, events op de vrijdagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus acht softdrinks of vijf Red Bull, of een fles champagne.

 
Framebusters

Datum: zaterdag 6-11-2010

Tijd: 23.00 - 05.00

Entree: 15 euro

Line up: Raymundo, Marc Benjamin, MC Pryme. deLux: Rubywax

Framebusters

Datum: zaterdag 13-11-2010

Tijd: 23.00 - 05.00

Entree: 15 euro

Line up: Raymundo vs Frederik Abas, Vika Kova Costar on Sax. deLux: Danney

 
Framebusters

Datum: zaterdag 20-11-2010

Tijd: 23.00 - 05.00

Entree: 15 euro

Line up: Raymundo, Carita La Nina, Kazzicasz on percussion, Saxy MR S on Sax, MC Gee.

deLux: Danney

 

Framebusters

Datum: zaterdag 27-11-2010

Tijd: 23.00 - 05.00

Entree: 15 euro

Line up: Raymundo, Lucky Charmes, Norman Soares on percussion, MC Bunty. deLux: Lars Vegas

 

 

 3-11-10 12:08 door more | 2 reacties | Stuur een herinnering
Armin van Buren


2010 vieuws
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
Reacties
id, mooi clip. was er bij en het was echt een geweldige avond. ARMIN ONLY YES

4-11-10 20:25 door more | score is 1


Echt mooie reportage van Armin van Buren. Jammer dat ik er niet bij was.

4-11-10 15:49 door nikky | score is 1


TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU