WIN: Latin Lovers Clubnight
Latin Lovers Clubnight

De koude en vooral natte herfstmaand november is weer aangetreden is ons land en dat betekend dat iedereen weer op zoek gaat naar warmte. Latin Lovers geeft jou nog véél méér dan warmte en wel iedere zaterdag tijdens de unieke clubnights in Club Vie te Rotterdam!

Latin Lovers Clubnight

 

Maak kans op de 3x2 Gastenlijstplaatsen.

De datums in november zijn: 06/11 - 13/11 - 20/11 - 27/11 

Hoe? SIMPEL. Mail naar TLF met jou motivatie en maak kans op deze geweldige Gastenlijstplaatsen. info @ thelovefactory.nl LET OP: mail voor welk feest je de gastenlijstplaatsen wilt en geef de namen van jou gasten op. 

 

 

De gehele maand november staat in het reken van Latin Lovers en zij is ook enorm trots op haar eigen clubavond in Club Vie. Een avond vol verrassingen uit iedere hoek van de club, superieure entertainment zoals je nooit meer ziet tijdens het stappen, sexy barpersoneel dat altijd voor je klaarstaat, de leukste en vooral mooiste mensen op de dansvloer en natuurlijk last but not least: dikke zomerse latin trommels uit het enorme geluidssysteem. Stappen op zaterdagavond hoort leuk te zijn en Latin Lovers sluit de handen ineen met Club Vie om daar speciaal voor jou alles aan te doen. Een avond dus vol klasse en spektakel, dat kun je vooral verwachten van Latin Lovers.

 

Beleef het gehele circus iedere zaterdag vanaf 22.00uur. Dan zijn de deuren van het heerlijke warme Vie Café al voor jou geopend voor een heerlijk drankje. De eerste artiesten zullen je opwarmen met zwoele en sexy house platen in de style van Latin Lovers tot aan de intro die nog steeds iedere week kippenvel bezorgd bij de mensen. Wil je dit graag meemaken en ook met de kriebels in je buik staan tijdens het openingsmoment? Zorg dan dat je echt voor 00.00uur binnen bent!


Latin Lovers heeft speciaal voor de trouwe fans een nieuw leuk item voor jou en je vrienden, vriendinnen of collega's: Het Latin Lovers Dine & Dance arrangement! Want voor maar 19,50 euro per persoon kun jij kennis maken met de nieuwe keuken van het Vie Cafe en je hebt meteen toegang tot de clubavond. Je hebt dan de keuze uit diverse 3 gangen menu's met specialiteiten vanuit Amerika, Japan, Mexico en Italie! Het Vie Café is geopend vanaf 19.00uur en wil je graag reserveren, stuur dan een mailtje naar reserveringen@viecafe.nlIedere zaterdag

23:00-05:00

Club Vie, Rotterdam

Maasboulevard 300

Aan de deur: € 10,=

Ladytickets € 15,= (alleen in de voorverkoop verkrijgbaar en alleen voor dames; 2 dames op 1 ticket)

Voorverkoop internet: www.easyticket.nl & www.footclub.nl

Voorverkoop Nederland: Alle Free Record Shop winkels

Minimum leeftijd: 21+

Dresscode: Nice & a relaxed attitude!

 

www.clubvie.com | www.footclub.nl | http://latinlovers1.hyves.nl

And follow us on Twitter: http://twitter.com/LatinLovers 

 3-11-10 12:23 door more | 0 reacties | Stuur een herinnering
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU