De mannenbil: leesvoer voor wie zich aangesproken

Billen. Mannenbillen. Je hebt ze in allerlei vormen en maten; Rond, vierkant, dik, dun, appel en peervormig, achteruitstekend en hangend. Dit lijkt ons een interessant onderwerp voor onze volgende column. Wat vindt de Nederlandse vrouw van tegenwoordig mooi, aantrekkelijk en afschuwelijk lelijk
 

 

De mannenbil; leesvoer voor wie zich aangesproken voelt


Wij vroegen het onszelf af. 'Een mannenbil moet zeker lichtelijk gespierd zijn' vindt Janneke. 'Maar niet zo gespierd dat je zijn aderen ziet lopen, hoor iehl 'zegt Christa. 'Huh maar je hebt toch geen aderen in je bil??' 'Nee, maar het klinkt wel leuk vies'. En daarop waren we bij het volgende onderwerp aangekomen, haar. Iehl jakkie bah, haar!

 

Mannen met haar zijn zo niet van nu. Die horen thuis in de Prehistorie, toen ze nog met knuppels rondliepen. Nee, mannen horen hun bilhaar te harsen. Wij vrouwen halen toch ook al ons haar weg?! Althans, als je partner in ieder geval geen holbewoner is, want dan kun je je net zo goed met je flintstoneman in een grot nestelen. Met je knuppels in de aanslag op zoek naar een te veroveren beer om zo weer een fris harig lapje om je billen te kunnen slaan. Voila, haar op haar.

 

Om niet van het onderwerp af te dwalen zie hier een nieuw woord: cellulitis.  Mannen hebben namelijk geen last van deze putjes aka diepe kloven alsof er een maanlandschap op je billen is gebeeldhouwd. Het mannelijk gen kent geen cellulitis. Het vrouwelijk gen kent dit angstaanjagende woord helaas wel. Misschien moeten we met z'n allen wat mannelijk worden. Verlost van de hobbelige maanlandschappen.

 

Dit schrijven we nu wel zo leuk op, maar eigenlijk zijn we maar wat blij dat we vrouwen zijn. Ten eerste krijg je meer drankjes aangeboden in de club, om je billen. Ten tweede kunnen wij een strak kort rokje aan, waar onze billen subliem in uit komen. Ten derde zien onze ronde, mooi gevormde billen er beter uit in een spijkerbroek dan die van het mannelijke geslacht.  'Mannen met uitstekende eendenkontjes moeten we immers ook niet hebben!' Zo vervolgd onze conversatie zich.  'Maar een man die er van achter platter uitziet als van voor is ook niet helemaal jovel' Alhoewel ..      

 

Misschien is het achterwerk van het andere geslacht niet het mooiste deel aan het mannelijk gestel. Dus moeten we maar op zoek gaan naar een ander, mooier lichaamsdeel van de man.Iemand suggesties...?

 

TLF Column By: Christa Verboom en Janneke de Wilde4-11-10 15:38 door nikky | 3 reacties
Mannenbillen


2684 vieuws
Mannenbillen MMM


2688 vieuws
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
Reacties
Net even in de spiegel naar mijn eigen billen gekeken. Nog steeds aantrekkelijk. ha ha. Maar ik kijk en speel liever met vrouwen billen. Tjonge...

4-11-10 20:20 door ra | score is 1


Uhh Doe voor mij maar gewoon heerlijke ronde zachte wulpse niet te zachte maar goed gevormde vrouwenbillen... Heerlijk...

4-11-10 15:56 door more | score is 2


Ha ha, zeer grappig. Billen, heerlijk...Vind zelf een goed gespierde mannentorso ook wel heerlijk...

4-11-10 15:48 door nikky | score is 2


TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU