SEKS moet spannender

De Nederlander vindt dat seksleven nóg spannender mag...
Bij bijna de helft van de Nederlanders mag het seksleven nóg spannender. Mannen hebben daar meer behoefte aan dan vrouwen en willen vaker experimenteren.
Meer dan 1 op de 3 wil een ander standje

Daarbij staan andere standjes en spannende locatie om de liefde te bedrijven op de eerste en tweede plaats in de top 5. Dit en meer blijkt uit een onderzoek van in opdracht van Durex.

 

 

Magische gevoel IS Heerlijk
Hoewel mannen vaak denken dat vrouwen 'hoofdpijn' hebben, is er bij zowel mannen als vrouwen grote behoefte aan lekkere seks en dat magische gevoel van connectie.

 

 


In de praktijk hebben zij echter te maken met routine en ontbreekt het ze aan inspiratie om deze te doorbreken. Manieren om het seksleven nog leuker te maken zijn volgens Nederlanders andere standjes (35,2%), een spannende locatie om seks te bedrijven (24,6%) en het gebruik van seksspeeltjes, zoals vibrators (19,7%). Het kijken van erotische films of porno (16,9%) en het dragen van sexy lingerie (16,6%) komen op een goede vierde en vijfde plek.

 


Seksspeeltjes zijn HOT
"Zoals de cijfers laten zien willen Nederlanders wel experimenteren om hun seksleven nog leuker te maken. Alleen weten mensen vaak niet hoe ze hier concreet invulling aan kunnen geven. Want hoe gebruik je een seksspeeltje op andere manieren? Welke standjes kun je proberen? En hoe kun je hier een glijmiddel bij gebruiken om het nog leuker te maken? Daarom komt Durex Play met ‘It's Play Time' voor meer inspiratie op het voorspel en de daad zelf," aldus Roel de Kok van Durex.Wat jij? 9-11-10 12:21 door ra | 0 reacties
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU