WIN:MASCARADA MET OUD EN NIEUW IN HET PRINSESTHEAT

Na 2 uitverkochte NYE edities van Mascarada strijkt dit unieke gemaskerde concept ook dit jaar gelukkig weer neer tijdens de nieuwsjaarsnacht in Delfshaven, te Rotterdam op 31 december. Mascarada en het exclusieve Prinses Theater hebben bewezen een unieke combinatie te zijn voor een ultieme wisseling van het jaar. Om de trouwe bezoekers te verwennen, pakt dit nu al legendarische oud & nieuw event dit jaar extra uit. Niemand minder dan Erick E, een van Neerlands populairste dj's, heeft Mascarada gestrikt om het nieuwe jaar met jullie in te luiden. 
Maak kans op de 2x2 Gastenlijstplaatsen. Hoe? SIMPEL. Mail naar TLF met jou motivatie en maak kans op deze geweldige Gastenlijstplaatsen. info @ thelovefactory.nl LET OP: mail voor welk feest je de gastenlijstplaatsen wilt en geef de namen van jou gasten op. 


MASCARADA MET OUD EN NIEUW IN HET PRINSESTHEATER!

 

Deze topper heeft al voor vele legendarische avonden in het Prinses Theater gezorgd tijdens de fameuze Metz on Sundays.. Hij wordt bijgestaan door niemand minder dan Peter Gelderblom, Marc MacRowland, Jasper Clash, Brothers in the Booth & Mr. Metz. Ook zullen wij als gevolg van een grote vraag dit jaar om 23:oo de deuren openen, zodat iederen tijdens het 'twaalf-uur moment' met zijn vrienden en de andere gemaskerde bezoekers samen op een gelukkig nieuw jaar kunnen proosten!

 

Mascarada en het authentieke Prinses Theater zijn samen een gouden combinatie voor een ultiem oud & nieuw feest. Niet voor niks waren de vorige edities in 2008 en 2009 een uitverkocht succes. De sfeer in dit nostalgische gebouw in het heerlijke Delfshaven is iedere keer weer legendarisch. Dit wordt iedere maand ook bewezen tijdens de populaire Metz on Sunday avonden. Mascarada zal het Prinses Theater omtoveren tot een magisch gala met veel champagne, vuurwerk, de beste deejays en natuurlijk heel veel gemaskerde mensen op de kolkende dansvloer...want tegen inlevering van je voorverkoop kaartje op de avond zelf, krijg je de Mascarada promo CD en een gratis masker.


Je mag de ogen van anderen natuurlijk ook zelf verblinden met een uniek masker, iets wat vorig jaar ook veel van toepassing was! Alle deejays draaien de nieuwste tunes, maar ook zullen zij diep in het stof duiken om de nodige classics op de gevoelige plaat te leggen voor het feest. De Mascarada artiesten bereiden zich ook écht zoals altijd voor deze avond voor, iets wat in deze tijd vrij uniek is!De organisatie is erg trots dat 50% van de Housequake formatie met heel veel plezier uitkijkt naar Mascarada NYE. Erick E is altijd in voor een dik feest en staat nu al te trappelen om het Prinses Theater in vuur en vlam te zetten met zijn échte house. Een leuk feitje is dat Erick E tijdens oud & nieuw een bomvolle agenda heeft, maar voor Mascarada heeft gekozen om prime time te draaien. Dit is iets unieks en er staat dus iets bijzonders te gebeuren in Rotterdam deze nacht...Ook Peter Gelderblom, wie kent hem niet van de nostalgische De Boot en ras resident van de Revolution, komt weer met een platentas vol Mascarada tracks en champagnefles er deze avond een meer dan geslaagd feest van maken. Peter heeft al de hele wereld gezien maar maakt stiekem bekend dat oud en nieuw vieren in Rotterdam toch wel het leukste is van allemaal.

Resident Marc MacRowland is er al vanaf de eerste editie bij en heeft in die tussentijd niet stilgezeten. Zo draaide hij oa op Latin Village festival en kwamen er meerdere top producties uit zijn handen rollen die de internationale charts hebben bereikt. Iemand met een écht Rotterdams hart en zeer geliefd bij het Prinses Theater is natuurlijk Jasper Clash. Ook Clash stond dit jaar in de line-up bij oa Steve Angello en draaide op festivals zoals oa Zomerkriebels en in Val Thorens in Frankrijk. Zijn laatste nieuws is dat zijn track Tabimo met Rene Amesz uitkomt op de CD én het label van Roger Sanchez! Geheel onopvallend zijn de tweelingen niet: Brothers in the Booth! Met een echte eigen sound veroveren zij langzaam de harten van iedereen die ze ooit op de foto hebben gezet en dit begon allemaal met hun beste gig van het jaar: opwarmen voor Erick Morillo op de Ocean Diva! Wie aan het Prinses Theater denkt, die denkt in eerste instantie natuurlijk aan Metz en daarbij het vaste gezicht. Franco Rolini Mr. Metz zal de toon van Mascarada hoog houden met zijn jarenlange ervaring als deejay. De line-up dit jaar is dus groter dan hij ooit geweest is!EARLY BIRD ACTIE Speciaal voor de vroege vogels en de snelle beslissers die nu al weten dat dit het beste oud & nieuw feest van dit jaar wordt, zijn er Early Bird tickets verkrijgbaar. De eerste 100 tickets zijn vanaf 22 t/m 29 november alleen te bestellen via www.footclub.nl en kosten dan maar E 17,50 (ex fee)

 

VIP TAFELS

Wil jij je oud & nieuw met nog meer klasse en allure inluiden? Dan zetten wij een VIP tafel voor je klaar. Er zijn een beperkt aantal VIP tafels beschikbaar, mail voor meer informatie naar vip@footclub.nl en vergeet er niet bij te vermelden om hoeveel personen het gaat.

 

EXTRA VOORVERKOOP

Er zal een extra voorverkoop ronde gedaan worden voor Mascarada tijdens de Metz On Sunday avonden in het Prinses Theater op 21 november  (Early Bird) en 19 december!


MASCARADA NYE 2011

Datum: Vrijdag 31 December 2010

Locatie: Prinses Theater, Rotterdam (Delfshaven)

Tijd: 23:00-06:00
Prijs voorverkoop: E 30,= (ex fee)
Prijs aan de deur: E 35,= (indien nog verkrijgbaar)

Online voorverkoop: www.easyticket.nl & www.footclub.nl (tegen inlevering van je vvk ticket bij de entree zelf ontvang je een gratis masker + cd)
Voorverkoop Nederland: Alle Free Records Shops in Nederland en bij Velvet Music Rotterdam op de Oude Binnenweg 121a
Dresscode: Impress us with a mask!
Minimum age: 21+

Line up: Erick E, Peter Gelderblom, Marc MacRowland, Jasper Clash, Brothers in the Booth, Mr. Metz

 

 

www.footclub.nl www.prinsestheater.nl 

 12-11-10 12:31 door nikky | 0 reacties | Stuur een herinnering
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU