WIN LATIN LOVERS OPNIEUW MET TOPPERS

Latin Lovers komt weer snoeihard terug met een warme wind door de kou in het Utrechtse Monza! Zaterdag 18 december staat weer geheel in het teken van zomerse jurkjes, cocktails, bloemen in de haren, zonnebrillen en heel veel lekkere ritmische Latin House! De kou is streng en daarom gaat Latin Lovers iedereen verwennen! Met opnieuw een dikke line-up wordt iedereen weer verwend  met dikke sets, een superieur zomers decor, live artiesten, sexy entertainment en nog héél véél meer! Met het bewijs van Sunnery James & Ryan Marciano, Gregor Salto, Benny Rodrigues, Hardwell en nog veel meer heeft Latin Lovers bewezen dat er ALTIJD toppers in de line up staan, dus wie komen er nu allemaal opdraven voor een heerlijke latin set...? Juist:
 

LATIN LOVERS OPNIEUW MET TOPPERS IN DE LINE UP: 18 DECEMBER IN MONZA

 

Win 2x2 Gastenlijstplaatsen voor:LATIN LOVERS Hoe? Mail naar TLF of zet een reactie hieronder inclusief de namen van je gasten en je motivatie...

 

DJ ROOG, Rene Amesz, Jasper Clash, Chris Rox, UnderControl en MO MC staan deze avond op de bühne.

 

De afgelopen editie was er weer een voor in de geschiedenis boeken. De palmbomen schoten uit de dansvloer en de temperatuur steeg naar ongekende hoogte. De hitte was te voelen aan de buitenkant van het pand en midden in

 

de winter moest de airco gewoon op volle toeren. De hele avond was legendarische en de headliners Sunnery James & Ryan Marciano spatte de club uiteen met een knalset. Resident Jasper Clash greep alle trommels vast en gooide deze los op de kolkende menigte op de dansvloer. Baggi Begovic stond zijn mannetje & Helguera & Dominicus lieten ook zien waarom zij inmiddels een vaste waarde zijn geworden voor Latin Lovers. Al dit geweld vond plaats in de uitermate dikke club van Utrecht, namelijk Club Monza. Met een heerlijk geluidssysteem van Funktion One en het zomerse  decor van Latin Lovers was deze bruisende club in het hartje van Utrecht omgetoverd tot een echte strandtent aan een kolkende Noordzee.

 

 

Alle dames kwamen massaal in hun zomerse cocktailjurkjes en alle heren hadden duidelijk hun best gedaan. Liefde was vooral hetgeen dat heerste in de club en door de lekkerste trommelplaten van de topartiesten was de avond voor iedereen compleet! De cocktails vlogen over de bar, er werden zelfs flessen champagne besteld en de mojito's gingen van hand tot hand...

 

Op Zaterdag 18 December komen de volgende toppers naar Utrecht om er weer een top avond van te maken.DJ Roog, Rene Amesz, Jasper Clash, Chris Rox, UnderControl & MO MC  zullen alles uit de kast van halen om er weer een onvergetelijke Latin Lovers in het Utrechtse van te maken.. Met maar liefst 5 (!) special guests deze avond zal dit weer een legendarische avond nacht worden. Waan je weer even terug naar de zonnige zomer van dit jaar op Kreta, Ibiza, Mallorca of kijk uit naar Miami. Voor alle fans: de voorverkoop is van start gegaan, haal je kaarten vooraf voor maar ? 10,= via www.footclub.nl, www.easyticket.nl of bij ALLE Free Record Shops door heel Nederland. Minimum leeftijd is 18+, wij zeggen: tot zaterdag 18 december 2010!

 

Ladytickets: Speciaal voor de dames is er goed nieuws: de Ladytickets zijn er weer! Voor een bedrag van € 15,00 kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn voor dit feest maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn alleen bestellen in de voorverkoop via www.footclub.nl , www.easyticket.nl , www.clubmonza.nl of haal ze bij de Free Record Shop bij jou in de buurt!

 

 

Zaterdag 18 December 2010

23:00-05:00

Club Monza, Utrecht

Kosten voorverkoop: ? 10,=

Voorverkoop internet: www.easyticket.nl & www.footclub.nl

Voorverkoop Nederland: Alle Free Record Shop winkels

Minimum leeftijd: 18+

Dresscode: Nice & a relaxed attitude!

Line Up: DJ Roog, Rene Amesz, Jasper Clash, Chris Rox, Undercontrol & Mo MC

 

www.ilovemonza.nl

www.footclub.nl

http://latinlovers1.hyves.net

 

 27-11-10 12:13 door more | 0 reacties | Stuur een herinnering
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU