WIN 2x2 voor Latin Lovers Oud & Nieuw
Latin Lovers Oud  Nieuw

 

Een unieke happening in Rotterdam tijdens de meest besproken dag (en vooral nacht) van het jaar. Club Vie presenteert met heel veel trots de aller eerste Latin Lovers NYE! Vrijdag 31 december is de laatste dag van 2010 en op welke manier kun je deze nou het beste afsluiten? Precies...gewoon met Latin Lovers in Club Vie! De hele dag genieten van de lekkere oliebollen, hapjes en 's avonds natuurlijk de champagne kurken laten knallen tijdens hét moment, dat doe je natuurlijk met de meest liefdevolle mensen om je heen in de meest exclusieve club van Nederland onder de Rotterdamse Willemsbrug!


 
 

2010 wordt op een tropische manier afgesloten in Club Vie tijdens Latin Lovers

 

Win 2x2 Gastenlijstplaatsen voor:Latin Lovers Oud & Nieuw Hoe? Mail naar TLF of zet een reactie hieronder inclusief de namen van je gasten en je motivatie...


 

Voor het eerst in de geschiedenis gaat Latin Lovers dus een NYE doen, een unieke en vooral bijzondere happening voor iedereen! Andere edities zoals koninginnenacht, pasen, eerste -en tweede Kerstdag, afterparty's van de Dance Parade, Gaypride, Zomercarnaval en nog veel meer staan al op het lijstje van het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland, behalve....juist: NYE!

 

In december zou je eigenlijk natuurlijk nooit durven dromen van de warme zonnestralen op je huid, palmbomen, kokosnoten en heerlijke cocktails. Maar daar brengt Latin Lovers dus verandering in. Samen met het bruisende Club Vie swingt dit zomerse feest tijdens oud & nieuw samen met jou op een tropische manier het nieuwe jaar in. Club Vie wordt omgetoverd tot het meest tropische eiland wat je je kunt voorstellen in hartje winter en zorgt voor een jaarwisseling om nooit meer te vergeten.

 

Zoals je gewend bent van Latin Lovers is het altijd een avond vol stunts en verassingen. Aangezien het oud & nieuw is, begrijp je dat er nu nóg spectaculairder uitgepakt zal worden. De toplocatie van Club Vie en de tropische ambiance van Latin Lovers zorgen voor de ideale combinatie om 2010 op de perfecte manier af te sluiten. Special voor de gasten die er vroeg bij willen zijn hebben we een goedkoper ticket namelijk € 20,00, dan moet je wel voor 00.00 binnen zijn. Daarnaast zullen we om 00.00 uur met een groot spektakel het nieuw jaar inleiden met vuurwerk, gratis champagne & hapjes!  


Speciaal voor de mensen die het vuurwerk bij de Erasmusbrug (wat toch doorgaat) willen zien, hebben we aan de achterkant een afgezet terras onder de brug, geheel droog en veilig!
De mensen die na 00.00 uur komen kunnen een kaartje in de voorverkoop halen voor € 35,- .
Mochten ze nog beschikbaar zijn zullen wij ook nog een beperkt aantal kaarten verkopen aan de deur.
 
Lovetickets
Speciaal voor de liefdeskoppels onder ons is er de mogelijkheid om deze spetterende avond mee te maken voor een hele mooie prijs. Vanaf 3 december start deze speciale actie en er zullen maar 50 LOVE tickets te koop zijn. De prijs van het ticket is 30 euro en is dus geldig voor jou en je vriend(in)! Deze zullen alleen te koop zijn via www.footclub.nl of www.clubvie.com.
 
Vip Tafels
Wil je het nieuwe jaar met met je eigen gasten op een exclusieve manier inluiden met full service en je eigen plekje op de VIP? Reserveer dan nu tijdig om een plekje te kunnen bemachtigen! Voor reserveringen kun je mailen naar: vip@clubvie.com

 

Vrijdag 31 december 2010

22.00-05.00 uur (geen dinner deze avond in Vie Cafe, maar wel nachtkaart)
Club Vie, RotterdamMaasboulevard 300
Voorverkoop internet: www.footclub.nl & www.easyticket.nl
Voorverkoop Nederland: Alle Free Record Shop winkels in Nederland
Voorverkoop Club Vie vanaf 3 december bij de entree kassa.

 

Early night ticket: € 20,00 (alleen geldig voor 00.00 uur)
Late night ticket: € 35,00 (geldig voor na 00.00 uur)
Minimum leeftijd: 21+
Dresscode: Dress like it's your biggest celebration!
Line up: Our big surprise!

 29-11-10 11:47 door nikky | 0 reacties
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU