HIV-patienten dupe aidsdrug
aids drugs

HIV-patiënten in Afrika worden steeds vaker beroofd van hun medicatie. De aidsremmers vormen een groot ingrediënt voor een nieuw ontdekte drug, genaamd 'Whoonga'.
HIV-patienten dupe aidsdrug

 

De drug is ontdekt in de Afrikaanse havenstad Durban en hij wordt steeds meer populair. De samenstelling van het 'Whoonga'-poeder zijn vermalen aidsremmers, rattenvergif en schoonmaakmiddel. Het poeder wordt in combinatie met tabak en marihuana in een joint gerold en opgerookt. De gebruiker ondervindt een hallucinerend effect.
Dokters vrezen het ergste. Tal van jongeren zijn al verslaafd aan de levensgevaarlijke drug en daarnaast besteedt de overheid bijna geen aandacht aan dit probleem, meldt de Gazet van Antwerpen.

 1-12-10 19:30 door more | 0 reacties
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU