WIN 3x2 GASTLIST Latin Lovers

Op zaterdag 19 februari komt Latin Lovers weer met een glimlach, veel plezier, trommels, palmbomen en allerlei verschillende tropische dieren in karavaan naar Club Monza tussen de grachten van Utrecht. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland is weer bezig aan een stormreeks in de Domstad en laat iedereen massaal op de trommels dansen en hun heupen bewegen zoals nooit tevoren. Er staat weer een heerlijk programma te trappelen bestaande uit een arsenaal van top artiesten zoals Gregor Salto, Baggi Begovic, Jasper Clash, Undercontrol en MC Haits. R U ready????
2011 werd keihard afgekicked in Club Monza met Latin Lovers de laatste keer. Met een uitverkocht huis werd de tent in alle opzichten afgebroken in positieve vorm door de deejays Sunnery en Ryan, Jasper Clash, Undercontrol en Matt Styles met MC Haits achter de mic. Van iedereen hebben wij zoveel positieve reacties gehad op onze twitter, hyves en facebook dat we via deze manier van de gelegeheid gebruik willen maken en iedereen willen bedanken die er was. Denk je nu "shit, ik heb dit gemist" ja dan kunnen wij helaas eerlijk toegeven dat je wat hebt gemist ;-) Maar wees niet getreurtd: zaterdag 19 februari is er weer een editie en dan zal Latin Lovers weer alles uit de kast trekken!

 

Gregor Salto is de ware headliner van deze avond. Deze salsa koning weet overal wel een beat overheen te pompen om de heupen van alle sexy dames op de dansvloer extreem los te krijgen. Zijn drijvende sets zijn eigenlijk onmisbaar voor een concept als Latin Lovers en daarom sluiten we deze Bateria master ook graag in al onze armen! De master van de Balkan: Baggi Begovic! Scoorde vorige maand nog een extreme hitknaller met zijn remix voor Nirvana - Smells Like Teen Spirit met Rene Amesz. Deze plaat is ook in het buitenland opgemerkt en wordt door alle grote namen gedraaid. Maar Baggi kan meer...behalve dan hits scoren in de studio is het ook een van de beste deejays van Nederland en daar weten wij bij Latin Lovers wel raadt mee ;-) Jasper "Tabimo" Clash komt met spierballen en trommels de tribal trein laten stomen en zal wat kolen op het vuur gooien. De Clashmaster is geliefd bij alle Utrechtse vrouwtjes vanwege zijn sexy sound, dus dames vergeet ook deze keer jullie handdoekjes niet! Undercontrol is de nieuwste sensatie uit Rotterdam. Deze twee energieke boys zijn een ware lust en genot voor het oog en de oren en bewijzen keer op keer bij Latin Lovers dat zij een feestje neer kunnen zetten zoals alleen zij dat kunnen. Are you ready to go out of control? Dat zal MC Haits door de mic pompen. Deze lange master of ceremony heeft al op grote festivals en feesten gestaan en hoort nu bij de échte Latin Lovers familie.

 

Ook in 2011: Ladytickets!
Ook in het nieuwe jaar 2011 en voor de dames is er goed nieuws: de Ladytickets zijn er weer! Voor een bedrag van € 15,00 kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn voor dit feest maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn alleen online te bestellen via www.footclub.nl en www.easyticket.nl

 

Zaterdag 19 februari 2011
23:00-05:00
Club Monza, Utrecht
Kosten voorverkoop: € 10,=

Ladytickets: € 15,= (2 dames op 1 ticket, alleen in de voorverkoop verkrijgbaar)
Voorverkoop internet: www.footclub.nl & www.easyticket.nl
Voorverkoop Nederland: Alle Free Record Shop winkels
Minimum leeftijd: 18+
Dresscode: Nice & a relaxed attitude!
Line Up: Gregor Salto, Baggi Begovic, Jasper Clash, Undercontrol, MC Haits


www.clubmonza.nl
www.footclub.nl
www.twitter.com/latinlovers
http://latinlovers1.hyves.net

 22-1-11 18:23 door ra | 0 reacties | Stuur een herinnering
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU