WIN 3x2 Latin Lovers The Biggest Edition Eve

Op zaterdag 19 maart gaat er iets groots plaatsvinden....groter dan dit is namelijk nog nooit gebeurd: Latin Lovers in combinatie met de Waerdse Tempel in Heerhugowaard! Deze fantastische en weergaloze muziektempel wordt grandioos aangepakt door de organisatie van het beste vrouwvriendelijke feest in heel Nederland en er kan hier met zekerheid worden gesproken over "The Biggest Edition Ever"!
Met een superieure line-up komt Latin Lovers met een arsenaal aan top artiesten naar deze kolossale locatie om nóg groter uit te pakken dan ooit tevoren. Nu al staan Roog, Gregor Salto, Lucien Foort, Chris Rox, Jasper Clash, Alex Cruz, Mitch Crown en Cherokee te trappelen om het domein in Heerhugowaard te voorzien van de lekkerste zomerse latin beats vol trommels, tribals, warme vocalen en vooral de sexy sound!
Alles wordt groter en alles wordt nóg beter. De Waerdse Tempel is voor Latin Lovers een grote speeltuin en zal het ook compleet en magisch omtoveren tot een ware jungle zodat jij denkt dat je midden in een tropische bestemming staat te dansen. Een nog dikker geluid, nog meer helder licht, nog veel meer bijzondere techniek, een nog imposanter decor en natuurlijk mag jij daar als trouwe fan niet bij ontbreken.De line-up weerspiegelt de visie van Latin Lovers op deze datum: The Biggest Edition Ever! Zo komt mister Housequake oftewel vaste waarde Roog, maar al te graag naar deze fantastische locatie. De man met hardsoul in zijn bloed is al jaren een vaste krachtpatser voor Latin Lovers en natuurlijk wilde hij zelf graag erbij zijn wanneer er geschiedenis geschreven gaat worden in de Waerdse Tempel. De koning van de latin en salsa is toch met voorsprong Gregor Salto. Overal weet hij wel een dikke latin beat overheen te pompen om bij iedereen die heupen massaal te laten bewegen en dat is ook precies wat hij deze nacht gaat verzoorzaken! De enige echte Funkydrummer, beter bekend als Lucien Foort gaat veel energie brengen. Niemand is zo enthousiast als de energieke rastaman en hij zal er stevig op los knallen met zijn latin visie.
De dieselmotoren en vaste residents door heel Nederland zijn Chris Rox & Jasper Clash. Als geen ander weten zij de enige echte Latin Lovers sound met veel sexy beats en vocalen over te brengen op het fantastische publiek en staan klaar om back 2 back iedereen te betoveren met hun zomerse klanken. Ook Alex Cruz vult de line-up met meer dan 100% aan. Mister Cruz is een echte man van witte stranden en een blauwe zee en dat merk je ook in zijn heerlijke warm up sets. De extra vocalen komen uit de gouden keel van Mitch Crown. Deze fantastische vocalist is een ware must en lust voor het oog en het oor en daarom krijgt hij een mooi plekje op het imposante podium. De extra trommels, tribals en drums komen van de power percussionist Cherokee, heerlijk om dit muzikaal talent te zien genieten van zijn kunsten!Speciaal voor de grootste Latin Lovers editie ooit: Earlybird Tickets!
Om voor iedereen die nu al zeker weet hierbij te willen zien, zijn er speciale Earlybird tickets beschikbaar. Er zijn maar 200 earlybird tickets verkrijgbaar dus wacht niet te lang! Ze zijn online te bestellen via www.footclub.nl en www.easyticket.nl of haal ze gewoon bij een Free Record Shop bij jou in de buurt.

Zorg ervoor dat je als echte Latin Lovers fan deze editie zeker niet wilt missen. Fans uit het hele land zullen massaal naar deze editie komen om de grootste Latin Lovers ooit mee te maken. Denk aan een nog groter podium, nog meer decor, heel veel entertainment, nog harder geluid en dus nog veel meer plezier voor jou zoals je van Latin Lovers gewend bent!

Zaterdag 19 maart 2011

Waerdse Tempel

Strand van Luna 1
Heerhugowaard

Tijd: 22:00 - 05:00uur

Presale: € 15,00 and more at the door (if still available)

Voorverkoop internet: www.footclub.nl www.easyticket.nl en www.waerdsetempel.nl
Voorverkoop Nederland: Alle Free Record Shop winkels in heel Nederland

Dresscode: Nice & a relaxed attitude

Minimum leeftijd: 18+

Line Up: Roog, Gregor Salto, Lucien Foort, Chris Rox, Jasper Clash, Alex Cruz, Mitch Crown, Cherokee on percussion

 

www.waerdsetempel.nl

www.footclub.nl 

 22-1-11 18:36 door ra | 0 reacties | Stuur een herinnering
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU