Win: 2x2 Escape in februari: muziek en liefde!

Februari, maand van Valentijn en de liefde. Bij Escape is er altijd veel liefde, liefde voor muziek! En dat al 25 jaar, een uniek gegeven in de Nederlandse uitgaanswereld. Want waar discotheken en clubs komen en gaan verwelkomt Escape al 25 jaar wekelijks duizenden bezoekers op populaire concepten als Reveal en Framebusters. Maar ook exclusieve feesten zoals de officiële Madonna afterparty en opnames voor Sky Channel en de Tros met Linda de Mol en Martijn Krabbé hebben hier plaatsgevonden. Evenals de wekelijkse Chemistry, Rush, Hour Power, TMF Show Case en Veronica met de Millenium Countdown. In oktober zal dit speciale jubileum de hele maand lang groots gevierd worden en in de aanloop ernaartoe kan je dit jaar allerlei verrassingen, acts, goodies en spektakel verwachten.
Voor elke Zaterdag Exclusief hier bij TLF.
Winnen doe je hier bij de TLF. Simpel, stuur ons een mailtje voor de gastlist. De leukste maakt kans op 2x2 Gastenlijstplaatsen...

 

Escape in februari: muziek en liefde!

 

Lady tickets

Naast muziek houdt Escape ook van vrouwen en daarom zijn er vanaf februari lady tickets te koop: 2 dames kunnen op 1 ticket naar binnen bij Framebusters! Tickets koop je op http://escape.nl/club.html?show=agenda

En onder de vrouwelijke volgers op http://twitter.com/escapeamsterdam worden wekelijks drie gastenlijstplekken voor Framebusters verloot, inclusief toegang op het VIP deck!

 

Raymundo: 20 years of DJ-ing

Escape en Framebusters resident Raymundo zit 20 jaar in het vak en dat wordt uiteraard groots gevierd! Niet alleen in Escape maar ook op het Zandvoortse strand deze zomer. Zijn laatste releases, te horen op http://soundcloud.com/djraymundo doen het erg goed in de charts en hij is bezig met radio mixes voor Slam FM, Radio 538 en BNN. Dit wordt een speciaal jaar met veel goede muziek, Raymundo is aan!

 

Framebusters: elke zaterdag house & eclectic

Raymundo en Frederik Abas openen de populairste en langstlopende clubavond van Amsterdam op zaterdag 5 februari en ook Miss Bunty, Costar op de sax en Mell Moreno staan deze avond op Framebusters. Op zaterdag 12 februari wordt Valentijn gevierd, met een speciale Valentine set van T’Amore en Marc Benjamin. MC Gee zingt een Valentijnsliedje en Rogor & Damien hosten de Escape deLux op deze romantische avond.

 

Zaterdag 19 februari komt Haags enfant terrible Billy de Klit langs om Escape op z’n kop te zetten! Raymundo, Saxy Mr S, Kazzikazs, MC I-Fan rocken met ‘m mee en de eclectic sounds in deLux doet Danney vanavond. De maand wordt afgesloten op zaterdag 26 februari als Raymundo de bekende Link2Party gezichten Brothers In The Booth heeft uitgenodigd. Zij worden bijgestaan door Norman Soares op percussie en MC Vika Kova.

 

Foto’s van 25 jaar Escape

Heb jij nog leuke (oude) foto’s of filmpjes van je bezoek aan Escape de laatste 25 jaar, mail ze naar contact@escape.nl en wie weet zie je ze op een flyer of in de overzichtsfilm terug!

 

Etentje winnen in Escape Caffe?

Meld je dan aan bij Escape op www.facebook.com/group.php?gid=125916144099547 en maak kans op een diner voor twee bij Escape Caffe inclusief een fles wijn!

 

De entree bedraagt 15,- op de zaterdagen en de tijden zijn 23.00-05.00. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters en de andere events op de donderdagen, vrijdagen en zondagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus acht softdrinks of vijf Red Bull, of een fles champagne.

 

Framebusters

Datum: zaterdag 5-2-2011

Tijd: 23.00 - 05.00

Entree: 15 euro

Line up: Raymundo vs Frederik Abas, Costar on Sax, Miss Bunty, deLux: Mell Moreno

 

Framebusters – Valentine Special
Datum: zaterdag 12-2-2011

Tijd: 23.00 - 05.00

Entree: 15 euro

Line up: Raymundo, Marc Benjamin, T'Amore, MC Gee, deLux: Rogor & Damien

 

Framebusters

Datum: zaterdag 19-2-2011

Tijd: 23.00 - 05.00

Entree: 15 euro

Line up: Billy de Klit, Raymundo, Saxy Mr S, Kazzikazs on percussion, MC I-Fan, deLux: Danney

 

Framebusters

Datum: zaterdag 26-01-2011

Tijd: 23.00 - 05.00

Entree: 15 euro

Line up: Raymundo, Brothers In The Booth, Norman Soares on percussion, MC Vika Kova, deLux: Danney

 

 27-1-11 23:21 door ra | 0 reacties | Stuur een herinnering
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU