Bloedbad dolfijnen onthuld

Japanse vissers slachten nog steeds op gruwelijke wijze dolfijnen af, zo blijkt uit geheime opnamen. Op een filmpje dat de Britse krant The Sun in handen kreeg is te zien hoe de vissers een speer in het lijf van de dolfijnen steken, en daarna een houten stop in het gat stoppen om het bloeden te stoppen. Ze kunnen echter niet voorkomen dat de hele zee rood kleurt. Daarna verdrinken ze de dieren door hun vinnen vast te binden en ze onder water te houden.
 

Bloedbad dolfijnen onthuld


In 2009 werd in de Oscar-winnende documentaire The Cove getoond hoe jaarlijks 2000 dolfijnen worden gedood in het Japanse Taiji. Het vlees is bedoeld voor de consumptie. De overheid beloofde daarna dat de zoogdieren voortaan op een humane wijze zouden worden gedood, maar dat blijkt dus nog steeds niet te gebeuren.

 

Ric O'Barry, de regisseur van The Cove en de trainer van tv-dolfijn Flipper, noemt de mishandeling wreed. "We wisten dat de Japanners logen, maar nu kunnen we het bewijzen."

 

De Japanse autoriteiten verdedigen de afslachting van de dieren en noemen het 'traditie.'

 

 

Bekijk de schokkende beelden op de site van The Sun.

 7-2-11 11:53 door nikky | 0 reacties
Plaats een reactie
Om een reactie te kunnen plaatsen en de reacties van andere te kunnen beoordelen moet je een TLF member zijn.

Het is heel eenvoudig om een TLF member te worden, in nog geen 5 min. kun je al reacties plaatsen. Ga naar onze aanmeld pagina en schrijf je in!
TLF magazine
Zoals vanouds het meest geheimzinnigste magazine op internet! Natuurlijk zal er altijd weer en Barbie Doll van de maand zijn en hier kun je nog steeds alle gastenlijstplaatsen van de Top Feestjes winnen! Deze maand o.a. een Interview met DJ Maximo Gomez en de nieuwe DOLL.

Meer TLF magazine
Party agenda
Ken jij nog evenementen die niet in onze party agenda mag ontbreken. Neem dan contact met ons op.

Als je bang bent dat je een van de evenementen vergeet? We kunnen je per SMS een herinnering sturen! Klik op een evenement en meld je aan voor de SMS reminder.
TLF star of this week
Binnenkort zullen we van start gaan met YOU. .....

Voorproefje op YOU