Nabeschouwing (livestream) direct na de Persconferentie!
Nabeschouwing (livestream) direct na de Persconferentie! Analyses, interviews en duiding van de chaos…
Vrijdag (12 november 2021) zullen Mark Rutte en Hugo de Jonge ons weer de duimschroeven gaan aandraaien middels een persconferentie die om 19:00 uur start.
De BLCKBX studio is nog in aanbouw dus we gaan vanaf de redactievloer met een select gezelschap de pijniging aan. We gaan kijken naar deze persconferentie op de tv’s in de redactieruimte en dat zal de nodige emotie oproepen. Maar we gaan ook stoom afblazen in de nabeschouwing die we livestreamen vanaf de plek waar BLCKBX binnenkort haar dagelijks nieuws produceert.
Den Haag
Een Blckbx reporter met cameraman zal in Den Haag aanwezig zijn om daar de sfeer Live vast te leggen.
Veel gasten
“We verwachten veel interessante gasten; artsen, politici, rechtsfilosofen maar ook gewone burgers zoals jij en ik. We gaan napraten en proberen een beetje hoop te bieden in bange tijden want we zullen het toch met elkaar moeten doen”, aldus Pasquino die een morele plicht voelt om mensen die ontredderd zijn juist nu een beetje houvast te bieden.
Waar kun je het zien?
De nabeschouwing is live te volgen vanaf ons platform www.blckbx.tv maar ook direct op ons YouTube en Facebook kanaal. De stream zal doorgaan zolang de voorraad strekt 😉.
Wil je op de hoogte blijven van BLCKBX nieuws?
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.
Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: