Wat een slappe actie van de brance organisatie, gewoon met de Q R Code? Snappen ze er dan echt niks van… Nadat ze 2 jaar aan het lijntje zijn gehouden, nog steeds slappe hap instellingen, wees maar blij dat je weer mag dansen, …

.
Let’s dance zonder Q R ……ūüėć Girls in Luv….De actie werd vorige week aangekondigd door brancheorganisatie Nachtbelang en het Overleg Amsterdamse Clubs (OAC). Inmiddels hebben clubs door het hele land zich aangesloten.
Nacht staat op!!

Slaat dus nergens op, binnen komen met een code? Hebben deze gasten geen brains?

Wij volgen het niet meer, maar we hopen dat ze trots zijn dat er na 2 jaar een protest is? STOER hoor…

WTF. “Geen 1,5 meter, maar w√©l 3G in horeca”

Dit keer¬†zal de gezondheidsschade van het schrappen van de anderhalve meter aanzienlijk minder zijn, omdat we er omikrontechnisch¬†een stuk beter voorstaan (maar echt). Maar JUIST DAAROM is het bizar dat het kabinet blijft vasthouden aan de 3G-maatregel. Juist als het kabinet wil dat 3G voor een eventuele volgende variant ‘in de gereedschapskist’ blijft, zou het de maatregel¬†nu moeten schrappen. Nu vasthouden aan 3G laat zien dat het het kabinet niet om het voorkomen van besmettingen te doen is, maar om het¬†pesten¬†van ongevaccineerden (en van gevaccineerden die de QR-code¬†principieel weigeren).¬†

Dat is niet proportioneel. Dat is niet rechtsstatelijk. Dat is spelen met vuur. 

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: