mei 2, 2022976 2

Als u dacht dat de Amerikaanse verkiezingen in 2020 slecht waren, dan is dat nog niets vergeleken met de schijnverkiezingen die zojuist in Frankrijk zijn gehouden. Emmanuel Macron, een voormalige Rothschild bankier en “Young Global Leader” van het World Economic Forum, mag dan wel tot “winnaar” gekroond zijn, maar miljoenen stemmers van Le Pen zijn zondag hun stembiljetten en rechten kwijtgeraakt, schrijft En-volve.com.

In Frankrijk is het zo dat als een stembiljet beschadigd is, het niet kan worden uitgebracht. Dus heeft het politieke establishment, dat wanhopig is om Macron voor nog eens vijf jaar in het ambt te installeren, ervoor gezorgd dat miljoenen stembiljetten van Le Pen vernietigd werden.

Volgens een griezelig gelijkaardig scenario van de laatste Franse presidentsverkiezingen in 2017, blijkt uit bewijsmateriaal dat op Twitter circuleert dat hetzelfde probleem zich toen ook voordeed – beschadigde stembiljetten. In 2017 meldde de Britse Daily Mail dat er 4,2 miljoen “verknoeide stembiljetten” door de verkiezingsautoriteiten waren gemeld, een enorm aantal bij een verkiezing waarbij in totaal 36 miljoen mensen hun stem uitbrachten.

Een ongeldig stembiljet is een stembiljet waarop vreemde tekens staan, dat is beklad, gescheurd, of anderszins onaanvaardbaar is. Zij worden automatisch geweigerd en kunnen niet worden geteld. Gewoonlijk bedragen verknoeide stembiljetten in de VS niet meer dan 1% .

In 2017 ging het Britse verslag ervan uit dat 4,2 miljoen mensen in Frankrijk hun eigen stembiljet hadden verknoeid, en speculeerde dat:

“naar schatting hebben een recordbrekende 12 procent van de Franse kiezers hun stembiljet verknoeid – schijnbaar afgeschrikt door beide politici [Macron en Le Pen] die geen lid zijn van de gevestigde partijen.”Schokkende onthulling collega onthoofde leraar: “Autoriteiten lieten het gebeuren, we zijn allemaal lafaards, we hebben het bloed van zijn onthoofde hoofd aan onze handen”

Fast forward naar 2022 en de Britse Guardian meldt:

“Het aantal verknoeide stemmen, en het stemonthoudingspercentage, waren ook alarmerend hoog.”

Maar er zijn geen exacte aantallen verworpen stemmen beschikbaar. Waarom willen de autoriteiten het aantal ongeldig verklaarde stemmen niet vrijgeven?

Stephen Lendman meldt dat in 2017:

“Alleen de stembiljetten van Le Pen bleken beschadigd of vernietigd te zijn, geen enkele voor Macron.”

Lendman zegt dat het erop lijkt dat Macron weer “op de ouderwetse manier” gewonnen heeft.

Net als vandaag wordt de naam van Le Pen consequent voorafgegaan door de descriptor “extreem-rechts”, terwijl Macron aan elke vooringenomen descriptor ontsnapt. Le Pen verwerpt echter “Frexit”, vergelijkbaar met de Brexit van Groot-Brittannië uit de EU, en zegt dat zij de Franse troepen “noch onder een geïntegreerd NAVO-commando, noch onder een toekomstig Europees commando…” zou plaatsen.

Le Pen noemt Macron een “marionet van de globalisten”.

Volgens de peilingen van voor de verkiezingen stonden Macron en Le Pen op 10 april nog nek aan nek, binnen de foutenmarge.

De verworpen stembiljetten die in de twittervideo hieronder te zien zijn, allemaal van Le Pen, hebben allemaal diskwalificerende scheuren op ongeveer dezelfde plaats. De Franse regering bewaart de ongeldige stembiljetten.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3NwYWNlX2NhcmQiOnsiYnVja2V0Ijoib2ZmIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH19&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1518328960756633600&lang=nl&origin=https%3A%2F%2Fwww.frontnieuws.com%2Ffranse-verkiezingsfraude-zet-2020-te-schande-miljoenen-ongetelde-stembiljetten-voor-le-pen-gevonden%2F&sessionId=7131ec1a1258305fab245a0d391db2e15edcc686&theme=light&widgetsVersion=c8fe9736dd6fb%3A1649830956492&width=550px


Bron: FRONTNIEUWS Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRANKRIJK DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: