BERICHT VAN ROBERT
Lieve vrijheidsstrijders,
 
Aangezien we te maken hadden met wat vrije dagen van medewerkers doen wij de show morgen, zaterdag. Begin van de middag zal die gepubliceerd worden.
 
Ik wens jullie een prettige avond en laten we even stilstaan bij het feit dat vandaag 20 jaar geleden Pim Fortuyn is vermoord. Als je nu de berichtgeving hierover leest en kijkt in de media zou je bijna vergeten dat zij en de establishment nog steeds mede verantwoordelijk zijn voor wat Pim is aangedaan. Ik zal het nooit vergeten. Ik was net begonnen met mijn talkshow Jensen bij RTL en Pim was mijn tweede gast. Ik viel hem niet aan. Ik stelde hem gewoon op z’n gemak. Ik liet hem gewoon mens zijn. En daarom voelde hij dat mijn show de plek was om de onvergetelijke woorden uit te spreken: ‘Als mij wat gebeurt, dan zijn zij mede verantwoordelijk. En dan kunnen ze niet hun handen er vanaf trekken in de zin van: ‘ja ik heb die aanslag niet gepleegd’. Je hebt het klimaat mee gecreëerd en dat moet stoppen.’
 
Rest in peace, Pim. We zullen het echt nooit vergeten. En ook niet wat ze ons de afgelopen twee jaar hebben aangedaan.
 
Morgen strijden we verder.

Geniet van jullie avond en bedankt voor jullie steun. Dankzij jullie kan ik dit doen.

Robert

Check hier de nieuwe Jensen show: Pim, we zullen het nooit vergeten

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: