Pas op: ABV-ziekte (Alles Behalve Vaccins) doet overal mensen DOODVALLEN

augustus 2, 2022

Er is een verschrikkelijke nieuwe ziekte die overal mensen doodt. Het heet ABV (Alles Behalve Vaccins), en u zult zien dat de bedrijfsmedia zich hierop beroepen wanneer zij proberen om sterfgevallen door vaccins te bedekken met allerlei andere verklaringen en aandoeningen, schrijft Mike Adams.

Koude douches krijgen nu de schuld van hartaanvallen die eigenlijk veroorzaakt worden door covid vaccins (en de daaropvolgende dodelijke stolsels). De Times of India meldt dat koude douches u plotseling met hartproblemen kunnen doden.

Intussen zegt Duitsland zijn burgers dat ze meer koude douches moeten nemen, wegens het instorten van de energieleveranties uit Rusland. The Guardian meldt nu: “Duitse steden leggen koude douches op en doen lichten uit te midden van Russische gascrisis.”

Dus dezelfde koude douches waarvan de Times of India zegt dat u er dood aan kunt gaan, worden u door de regering in Duitsland voorgeschreven.

Om de waanzin nog groter te maken meldt Wales Online dat plotselinge hartaanvallen en sterfgevallen ook veroorzaakt kunnen worden door het openen van rekeningen van nutsbedrijven en het zien van hogere energieprijzen die u de energiemaatschappij verschuldigd bent.

Al die hogere energieprijzen kunnen natuurlijk gemakshalve de schuld worden gegeven aan Rusland en Poetin.

Dus als u energie bespaart en koude douches neemt omdat Poetin het gas heeft afgesloten, dan sterft u misschien aan de koude douches. Maar als u voor de energie betaalt om warme douches te nemen, dan zou u kunnen sterven van het openen van uw elektriciteitsrekening, wat Poetin ook verweten kan worden.

Hoe dan ook, de media vertellen ons nu dat Poetin hartaanvallen veroorzaakt, maar niet vaccins.

Israëlische Professor Ehud Qimron: “Ministerie van Volksgezondheid, het is tijd om falen toe te geven”

“Deskundigen” beweren dat stijgende energierekeningen ook borstontstekingen en geestelijke gezondheidsproblemen bij kinderen kunnen veroorzaken

Maar het zijn ook niet alleen hartaanvallen en beroerten. Wales Online beweert ook“Er zou ook een toename kunnen zijn van borstinfecties, geestelijke gezondheidsproblemen en een slechte gezondheid bij kinderen” als gevolg van het openen van energierekeningen.

Dit is de eerste keer dat wij een online krant zien beweren dat hogere energierekeningen “borstinfecties” zouden kunnen veroorzaken. Blijkbaar zijn wij niet op de hoogte van de nieuwste “wetenschap” of wat dan ook.

Het lijkt erop dat heel West-Europa deze winter dood kan neervallen, aangezien Gazprom 80% van het gas via de Doom Stream 1 pijpleiding heeft afgesloten.

Alle schuld van de wereld verschuift nu van “klimaatverandering” naar Alles Behalve Vaccins

Voordat de covid vaccins op grote schaal onder de goedgelovige, gehoorzame massa’s werden verspreid, kregen de meeste problemen in de wereld de schuld van de “klimaatverandering” – een term die geen enkele betekenis heeft, omdat het klimaat vanaf het allereerste begin van de planeet aarde altijd veranderd is. Maar nu vaccins wereldwijd miljoenen mensen het leven kosten aan hartaanvallen, beroertes en stolsels, zoeken de media wanhopig naar nieuwe uitvluchten voor al die plotselinge sterfgevallen die mogelijk met hart- en vaatverschijnselen te maken hebben. Vandaar dat men grijpt naar “koude douches” en “hogere energierekeningen” als mogelijke uitvluchten.

Wat ook de schuld krijgt, is het Alles Behalve Vaccins (ABV). Want vaccins mogen nooit genoemd worden als oorzaak van een sterfgeval, verwonding of bijwerking. Volgens de leugenachtige bedrijfsmedia die mRNA-bevolkingsinjecties prostitueren voor Big Pharma, zijn alle vaccins 100% veilig en doeltreffend en kunnen ze nooit iemand schaden, onder geen enkele omstandigheid… en ze werken ook altijd, zo wordt ons verteld.

Pfizer’s CEO “niet zeker” of het vaccin zal voorkomen dat mensen Covid-19 verspreiden

Dit weekend nog zou nep-president Joe Biden een tweede ronde van COVID opgelopen hebben, hoewel hij meerdere malen gevaccineerd en geboosterd is met hetzelfde brouwsel waarvan hij publiekelijk verklaard heeft dat het zou voorkomen dat iedereen COVID zou oplopen. Niet alleen is Seniele Joe dus herhaaldelijk besmet met COVID, zijn beweerde ingrepen (vaccins) werken niet eens. En als deze vaccins zelfs de zogenaamde president van de Verenigde Staten van Amerika niet kunnen beschermen, hoe kunnen ze dan voor ieder ander verplicht worden gesteld?

Ruimteweer kan u ook doden, maar nooit vaccins

Terugkomend op alle smoesjes voor plotselinge hartaanvallen en dood, beweert The-Sun.com dat vertragingen van vluchten u een plotselinge hartaanval kunnen bezorgen, en de Toronto Sun voegt eraan toe dat u ook dood kunt gaan door veranderingen in de zomertijd.

Maar het beste ABV voorbeeld van allemaal is New Scientist die beweert dat het ruimteweer jaarlijks 5.500 Amerikanen doodt aan “zonnestormen”. Wedden dat u niet wist dat ruimteweer zo dodelijk was? Volgens New Scientist maken verstoringen van “het magnetisch veld van de aarde”, veroorzaakt door de zon, nu dodelijke slachtoffers. Maar op de een of andere manier is een wereld vol met 5G zendmasten volkomen veilig, zo wordt ons door “de wetenschap” verteld.

Bedenk maar dat als u hoort van een gevaccineerde die plotseling sterft, het waarschijnlijk de ABV-ziekte zal zijn, die de meest woekerende moordenaar van allemaal schijnt te zijn.

Jammer dat ze nog geen vaccin hebben tegen ABV-ziekte… maar geef ze de tijd en Fauci zal dat waarschijnlijk ook uitbrengen.

Feit: De meeste polio in India wordt veroorzaakt door poliovaccins. Geen zinnig mens verbaast zich daarover. Zij moeten immers polio aan de gang houden, om de ontvolkingsdoodsprikken te kunnen blijven rechtvaardigen.

Ziekenhuis door 117 werknemers aangeklaagd wegens eis van COVID-vaccin om te werken: “Schendt de Code van Neurenberg”

Luister hier naar meer details in de podcast van vandaag:

www.brighteon.com/dc7cff5b-cf03-4183-b6ac-2ec41e8e3567


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

https://t.me/Thelovefactory_omroep

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: