oktober 12, 2022

European Parliament CC BY 2.0

De Franse president Macron en de meeste Franse parlementsleden zijn niet gevaccineerd tegen Corona. Dit verklaarde Jean Lassalle, tot voor kort lid van het Franse parlement, in een interview met NTD Français. Beelden van het gesprek werden op grote schaal gedeeld, vooral door Franse Twitteraars.

In Frankrijk waren draconische coronamaatregelen van kracht. Covidpassen waren zelfs verplicht in bepaalde winkelcentra waar veel supermarkten zijn gevestigd. Het gevolg was dat mensen geen boodschappen konden doen omdat ze niet genoeg vaccinaties hadden gehaald.

Lassalle wist niet dat Macron en de meeste Franse parlementsleden niet waren ingeënt. Zelf liet hij zich een Janssen injectie geven omdat hij zich daartoe als parlementslid verplicht voelde, en dat betreurt hij ten zeerste. “Het vaccin heeft me bijna gedood,” zei hij.

De politicus moest na zijn covid-prik vier hartoperaties ondergaan. Toen hij dit jaar deelnam aan de Franse presidentsverkiezingen zei hij dat hij ziek was geworden, maar niemand luisterde naar hem. In feite wilden ze hem het zwijgen opleggen.

“U hebt tenminste bewezen dat de vaccins ernstige bijwerkingen hebben,” antwoordde interviewer Ying Huang.

“Zeer ernstige bijwerkingen,” zei Lassalle. “Ik ging bijna dood.”

Eerder had de Belgische advocate Carine Knapen gezegd dat zij er persoonlijk van overtuigd was dat geen enkele politicus tegen Corona was ingeënt. “In het slechtste geval kregen ze een placebo,” zei Knapen. “De farmaceutische giganten weten natuurlijk precies welke flesjes het echte spul bevatten en welke een zoutoplossing.”

Direct naar de video: Hier op YouTube het origineel.

https://www.bitchute.com/embed/6hDQt4ymrOnI/

Via Uncutnews.ch.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

https://t.me/Thelovefactory_omroep

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: