Ongekend. Dit zijn de data die toegevoegd moeten gaan worden aan jouw zogenaamde digitale wallet, paspoort, vaccinatiepas of enkelband. Vanuit een overheid die geen enkele burger meer vertrouwt en zelf de rechtstaat aan haar laars lapt. #CBDCDEBAT De Complot Gekkies hebben weer gelijk gekregen, Buwust worden we de afgrond in geduwd, maar we zien, en we zullen nooit vergeten…#Ikbennietdigitaal! Ik ben een mens.

Veel van de data is met datamining al tot op persoonsniveau samen te voegen (zeker in NL), wat al creepy genoeg is. Alles zo samenbrengen: #zumkotsen Maar je stemgedrag vastleggen??? Dat geeft een nieuwe toekomstige lading aan “van deur tot deur” …

#bewaartweet mbt beoogde totaal controle via WEF/WHO/etc op elk individueel individu…!!! Hoedt u voor “deze CDBC-pandemie”!!!

Mussolini noemde de samensmelting van overheid en bedrijven corporatisme, wat zo ongeveer op hetzelfde neerkwam als fascisme. “ Fascism should more appropriately be called Corporatism because it is a merger of state and corporate power” – Mussolini🧐🤔😖🤮

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: