WHO plant 10 jaar pandemieën, van 2020 tot 2030

Een viroloog van de Wereldgezondheidsorganisatie heeft op de Nederlandse televisie onthuld dat de WHO een plan heeft van 10 jaar infectieziekten, vanaf 2020 tot 2030.

Marion Koopmans is een viroloog van de Nederlandse overheid, die ook werkte in het beruchte Wuhan biolab. Tijdens een interview op de nationale televisie in Nederland had ze een onthullende verspreking, schrijft Stopworldcontrol.com.

Koopmans verklaarde dat de WHO al enkele jaren een plan had voor 10 jaar pandemieën, van 2020 tot 2030.

Dat de WHO voorkennis had van de eerste pandemie, blijkt uit het feit dat zij enkele maanden voor de uitbraak een document naar regeringen over de hele wereld stuurde, waarin zij hen opdroegen zich voor te bereiden op een dreigende uitbraak van een ziekteverwekker van de luchtwegen.

Hoe kon de WHO weten dat er binnen enkele maanden een pandemie zou uitbreken? Ze wisten zelfs om wat voor ziekte het zou gaan! Volgens WHO-viroloog Koopmans is het een plan dat ze al jaren hadden…

“Dit is de eerste pandemie,” voegde ze eraan toe….

Ze wisten het allemaal!

Ook Fauci wist wat er werd voorbereid. In 2017 verklaarde hij: “Er is geen twijfel mogelijk dat er een verrassingsuitbraak zal plaatsvinden tijdens de eerste termijn van de regering Trump.” Hoe kon hij zo’n onvoorspelbare gebeurtenis met volledige zekerheid voorspellen?

Een paar maanden voor de uitbraak werd een video gepubliceerd door de Global Preparedness Monitoring Board, waarop te zien is hoe een coronavirus zich begint te verspreiden vanuit Wuhan, naar de rest van de wereld.

Nogmaals: ze publiceerden dit vlak voordat het gebeurde, met een beschrijving van het exacte type ziekteverwekker, en de precieze oorsprong ervan.

9/11: Twintig jaar van leugens

Een paar maanden voor de uitbraak organiseerde Bill Gates een oefening voor deze pandemie. De slogan was: “We moeten ons voorbereiden op wat een pandemie zal worden.” Ze bespraken hoe ze het mediaverhaal zouden moeten controleren, en de wereld zouden moeten vertellen dat vaccins het antwoord zijn. Meteen na deze oefening twitterde Gates hoe enthousiast hij was over de verkoop van veel vaccins, het komende jaar.

Wat echt verbijsterend is, is dat in 2017 en 2018 de meeste landen in de wereld plotseling begonnen met de distributie van talloze C0V!D-19 testkits. Een jaar voor de pandemie stapelde elk land PCR-testkits op, die tijdens de pandemie zouden worden gebruikt.

In 2015 werd nog een C0VID-19 test uitgevonden door Richard Rothschild, met als releasedatum… 2020!

Een visie op de toekomst?

Het wordt nog vreemder, als we kijken naar de film “V for Vendetta” die in 2006 werd uitgebracht. In deze film stond dat het “Een compromisloze visie op de toekomst” was. Er werd een pandemie uitgebeeld die resulteerde in wereldwijde tirannie.

Het jaar van de film speelde zich af in… 2020!

In 2013 componeerde een muzikant een lied over een pandemie van het coronavirus die zou plaatsvinden in… 2020. Toen hem werd gevraagd of hij een soort profeet was, antwoordde hij dat hij onderzoek had gedaan en had ontdekt dat er een agenda is voor pandemieën, te beginnen in 2020.

In 2010 publiceerde de Rockefeller Foundation een “Scenario voor de toekomst van de technologie”. Interessant… een scenario voor de toekomst! Wat staat erin? Het beschrijft een pandemie die resulteert in wereldwijde tirannie.

De WEF Grote Reset slangen kruipen samen in Davos

Het “Toekomstscenario” uit 2010 voorzag precies wat we in 2020 hebben gezien.

Verbazingwekkend genoeg had de Rockefeller Foundation direct na de uitbraak al een diepgaande handleiding bij de hand, die stap voor stap laat zien hoe een nieuwe samenleving van totale controle en bewaking “de uitweg uit deze crisis” is. Het duurt vele maanden om dit soort handleidingen voor te bereiden. Hoe komt het dat ze die bij de hand hadden?

Een tweede “Futuristisch Scenario” werd gepubliceerd door het Johns Hopkins Center for Health Security, dat gesponsord wordt door Bill Gates. Ook dit Futuristisch Scenario beschrijft een pandemie met een “nieuw coronavirus” dat zijn oorsprong vindt in Azië.

Keer op keer zien we dat deze lieden de op handen zijnde uitbraak aankondigen, terwijl ze de exacte herkomst ervan kennen en weten wat voor soort virus het zou zijn. Hoe is dat mogelijk?

Er is zelfs een video van Fauci die deelneemt aan een paneldiscussie, waar werd gesproken over hoe een wereldwijde crisis nodig was om het systeem te verstoren, om de mensheid ervan te overtuigen een nieuw experimenteel vaccin te accepteren dat het DNA verandert. Een van de panelleden zei dat een virus uit China zou kunnen komen, om deze wereldwijde crisis te veroorzaken, waardoor de weg voor deze nieuwe vaccins zou worden vrijgemaakt.

En de Australische regering publiceerde een gids over hoe te handelen bij een grieppandemie… een paar maanden voordat de wereld werd getroffen door een influenzapandemie. Hoe komt het dat ze dit wisten?

Tienduizenden wetenschappers, artsen, juristen en andere deskundigen zeggen dat de pandemie gepland was.

Hoe bepaal je of een beroemd persoon is overleden aan de gevolgen van het vaccin?

Over de hele wereld verklaren miljoenen medische professionals, advocaten, academici, wetenschappers, journalisten, politici, mensenrechtendeskundigen en andere professionals dat de COVID-19 pandemie geen natuurlijke gebeurtenis was, maar een georganiseerde misdaad tegen de mensheid. Onder deze wereldleiders bevinden zich Nobelprijswinnende wetenschappers, voormalige generaals van het Amerikaanse leger, bekroonde nieuwsverslaggevers, wereldberoemde aartsbisschoppen, deskundigen van het CDC, een voormalige vice-president van Pfizer, en zelfs presidenten van grote landen zoals president Bolsenaro van Brazilië en president Trump van de VS. Dit zijn slechts enkele van de talloze vooraanstaande deskundigen ter wereld die stuk voor stuk publiekelijk verklaren dat de pandemie een georganiseerde misdaad tegen de mensheid is.

BEKIJK THE PLAN!

Het bewijs voor deze informatie, en nog veel meer schokkende feiten, worden onthuld in een fenomenale video: THE PLAN!

THE PLAN – WHO plans for 10 years of pandemics, from 2020 to 2030


Bron: frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: