December 17, 2022

In deze video leggen deskundigen uit hoe de mRNA “trans”injecties niet alleen fysieke schade veroorzaken aan sommige organen, maar ook de kleine haarvaten in de hersenen beschadigen, de bloed-hersenbarrière omzeilen en uiteindelijk leiden tot massale persoonlijkheidsveranderingen. Ze bespreken ook hoe de mRNA-injecties letterlijk de wil breken van sommigen van degenen die ze hebben gekregen, schrijft Rhoda Wilson.

De discussie vond plaats tijdens een zitting van de International Crimes Investigative Committee (“ICIC”) van vorige maand. Advocaat  Dr. Reiner Fuellmich interviewde Professor Dr.  Sucharit BhakdiProfessor Dr. Karina ReissDr. Naomi Wolf en Dr. Peter R. Breggin.

Professor Bhakdi en zijn vrouw Professor Reiss spraken over de effecten van de nieuwe mRNA-“vaccin”-technologie die volgens het plan van de voorstanders – het plan van Mr. Global – in de toekomst het enige beschikbare “vaccin” zal worden en de conventionele vaccins – zoals die voor mazelen, griep enz. zal vervangen.

Schrijfster en journaliste Dr. Naomi Wolf legt uit hoe het breken van de wil van mensen na de vaccinatie er in het echte leven uitziet. En psychiater Dr. Peter Breggin vergroot de verontrustende parallellen van de mRNA effecten op de menselijke geest met de effecten van lobotomie, waardoor de “vaccinatie” campagne zonder enige twijfel een van de meest brute, ja zelfs wrede misdaden tegen de mensheid is die ooit is gepleegd.

De meeste mensen kennen lobotomie alleen uit de film “One Flew Over the Cuckoo’s Nest”, hoewel de Covid-crisis heeft aangetoond dat niets te luguber of te eng is voor Big Pharma om producten te ontwerpen en op te nemen die bedoeld zijn om massaal bij bevolkingsgroepen te worden ingespoten onder de noemer “vaccin”.

Waarom ik de COVID-19 prik niet neem – En waarom u misschien voorzichtigheid wilt betrachten, voor uzelf of voor uw kinderen

Deze video bevat details en beelden waar sommige kijkers zich niet prettig bij zullen voelen. Maar het is heel belangrijk dat we allemaal weten en begrijpen wat deze mRNA-injectie doet met het lichaam en de geest van degenen die ze hebben gekregen. Alleen dan zullen we kunnen begrijpen waarom zoveel mensen die deze injecties hebben gekregen niet meer door ons – de niet-mRNA besmette – kunnen worden bereikt.

Bovenstaande video is embedded van Rumble. Voor degenen die geen toegang hebben tot Rumble, kunt u de video HIER bekijken.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.
https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: