In 1930 werd een decreet uitgevaardigd dat het luiden van klokken verbood.


Waarom werden op zo’n grote schaal klokken verwijderd uit absoluut alle orthodoxe kerken? Een bel (BELL) is een object dat frequenties van een bepaalde golflengte uitzendt. De energie die zich verspreidt, heeft een gunstig effect op het menselijke bioveld, planten en alle levende wezens.

Tempels maakten ook deel uit van het energietransportsysteem (teleportatie).

De revolutie en oorlogen werden geïnitieerd door iedereen die aan de macht was en in thema samen, en alle heersers waren in thema, en hun belangrijkste taak was om de overblijfselen van het energietransportsysteem definitief te vegen en ons tijdsegment te scheiden van de gouden tijdperk van de vorige en vernietigde beschaving.

Rockefeller Foundation Sloopt alles wat goed is voor de mens!

In de vroege jaren 1900 werd een wereldwijde overeenkomst gesloten op basis van een idee van de Rockefeller Foundation om de frequentie van muziek te veranderen.

Ze veranderden het van zijn natuurlijke harmonische resonantie 432hz naar het huidige bewustzijn dat 440hz onderdrukt.

Ons DNA moet in de frequentie van 432 Hz zijn om ons lichaam en onze cellen normaal te laten functioneren.

De huidige 440hz-muziek is een statische trilling die ons DNA en onze cellen op een verkeerde manier beïnvloedt voor de gezondheid van onze cellen, wat aandoeningen in het lichaam kan veroorzaken.

Dit is weer een opzettelijke aanval op de mensheid geweest.

Iedereen die ons Patreon-kanaal wil steunen, kan gratis 432hz-audio downloaden die is ontwikkeld door Dr. Peter Garyaev van het Wave Genetics Institute in Rusland, gebaseerd op hetzelfde principe van Nikola Tesla’s Med beds.

Als je 15 minuten per dag naar dit geluid luistert, kan dit je gezondheid enorm verbeteren, het beïnvloedt gedachten, emoties en organen en op cellulair niveau.
https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: