Januari 5, 2023

In een ander geval van een complottheorie van gisteren die een feit van vandaag wordt, brengen de reguliere media eindelijk verslag uit over wat we allemaal al wisten. Biden, Fauci en Gates hebben verkeerde informatie met ons gedeeld. Er was geen “winter van ernstige ziekte en dood” voor de ongevaccineerden, schrijft Baxter Dmitr.

In werkelijkheid is dit een pandemie onder de gevaccineerden.

Er worden officiële onderzoeken ingesteld en rechtszaken voorbereid. Maar voordat we daaraan toekomen, laten we eens kijken naar een ongelooflijk fenomeen dat zich dichter bij huis voordoet. Inderdaad, in de VS beginnen de mainstream media stilletjes en voorzichtig over de waarheid te berichten.

Uit nieuwe studies die de afgelopen weken zijn vrijgegeven, blijkt dat herhaalde vaccinatie nieuwe Covid-varianten veroorzaakt, waaronder de XBB-stam die zich verspreidt over het noordoosten van de VS.

En ongelooflijk, het nieuws wordt nu gemeld door de mainstream media. De Wall Street Journal was de eerste die het verhaal voorzichtig begon te verslaan en meldde dat sommige studies suggereren dat deze stam evenveel verschilt van de oorspronkelijke Covid-stam uit Wuhan als het SARS-virus van 2003. Dit betekent dat mensen die twee, drie, vier en vijf keer een booster hebben gekregen, verantwoordelijk zijn voor het creëren van een geheel nieuw virus. En hun geliefde boosters zijn nutteloos om hen daartegen te beschermen.

Moeten mensen zich zorgen maken?

Het is niet duidelijk dat XBB dodelijker is dan andere varianten, maar door zijn mutaties kan het de antilichamen van eerdere infecties en vaccins ontwijken, evenals de bestaande behandelingen met monoklonale antilichamen. Er zijn ook steeds meer aanwijzingen dat herhaalde vaccinaties mensen vatbaarder maken voor XBB en de snelle evolutie van het virus kunnen aanwakkeren.

YouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici – Nu geeft hij toe: “Ik heb vaccinschade”

“Zo’n snelle en gelijktijdige opkomst van meerdere varianten met enorme groeivoordelen is ongekend”, aldus een studie van 19 december in het tijdschrift Nature. Onder selectieve evolutionaire druk lijkt het virus mutaties te hebben ontwikkeld die het in staat stellen zich gemakkelijker te verspreiden en te ontsnappen aan antilichamen veroorzaakt door vaccins en eerdere infecties.

[…] XBB is geëvolueerd om antilichamen tegen vaccins en doorbraakinfecties te ontwijken. De Nature-studie suggereert dan ook dat “de huidige kudde-immuniteit en de boosters van het BA.5-vaccin de infectie van convergente Omicron-varianten mogelijk niet efficiënt voorkomen”.

Met name werknemers die meer doses hadden ontvangen liepen een hoger risico om ziek te worden. Degenen die drie doses meer hadden gekregen, hadden 3,4 keer zoveel kans om besmet te raken als niet-gevaccineerden, terwijl degenen die twee doses hadden gekregen slechts 2,6 keer zoveel kans hadden.

Een jaar geleden zou een artikel als dit nooit in de mainstream media zijn verschenen. Het zou zijn gemarkeerd als onjuiste informatie op twitter en prompt zijn weggemoffeld in de donkerste uithoeken van het internet.

Dit is vooruitgang en het is te danken aan mensen zoals u die zich hebben verzet tegen de meest overweldigende hersenspoelingscampagne van de mainstream media in de geschiedenis, die weigerden zich te laten dwingen door de autoriteiten en die echte informatie zijn blijven zoeken en delen.

De manier waarop onze gezondheidsambtenaren volhielden dat mensen die al Covid hadden de prikken moesten krijgen, was pure waanzin. Iedereen met verstand wist dat dit geen zin had en zou kunnen leiden tot het ontstaan van nieuwe varianten, maar onze “volksgezondheidsdeskundigen” dwongen het toch aan iedereen op.

De gevaccineerden en geboosterden lopen nu dankzij hun verzwakte immuunsysteem steeds weer Covid op (samen met andere vreselijke “bijwerkingen”).

Terwijl de mainstream media in de westerse wereld barsten vertonen, breekt de dam in Japan, waar de autoriteiten een officieel onderzoek zijn gestart naar het ongekende aantal mensen dat overlijdt na het ontvangen van Covid-19 vaccinaties.

Duistere voorspelling juist gebleken: Vrouw ontwikkelt dodelijke prionziekte na COVID-19 injectie

Naar verluidt hebben Japanse onderzoekers de opdracht gekregen de mechanismen te onderzoeken waardoor de experimentele mRNA-vaccins sterfgevallen en ernstige bijwerkingen zouden kunnen veroorzaken.

Prof. Masataka Nagao van de Hiroshima University School of Medicine benadrukte hoe de lichamen van gevaccineerde personen op wie hij autopsies verrichtte abnormaal warm waren, met lichaamstemperaturen van meer dan 40 graden Celsius (104ºF).”

“De eerste zorg was dat de lichaamstemperaturen van de lichamen zeer hoog waren toen de politie de autopsie uitvoerde,” verklaarde Nagao. “De lichaamstemperaturen waren ongewoon hoog, zoals 33 of 34 graden Celsius (91-93ºF).”

Bij andere lichamen was de temperatuur volgens Nagao “zeer hoog op het moment van overlijden. Hun lichaamstemperaturen lagen boven de normale temperatuur, meer dan 40 graden Celsius (104ºF).”

Nagao’s onderzoeksteam bracht de gegevens in kaart en ontdekte dat er aanzienlijke veranderingen waren in de genetische samenstelling van het immuunsysteem van gevaccineerde patiënten bij wie autopsie werd verricht.

Bekijk:

Japan Orders Investigation Into Covid Vaccine Deaths as MSM Admit “The Jabs Are Killing Us”

Het onderzoek heeft Nagao doen besluiten dat het vaccin afwijkingen aan het immuunsysteem veroorzaakt die leiden tot ontstekingen in het hele lichaam, wat waarschijnlijk de oorzaak is van de hoge lichaamstemperaturen ten tijde van de autopsie.

“Op basis van de gegevens en de omstandigheden alleen is het niet mogelijk om te concluderen dat het vaccin de oorzaak was van de sterfgevallen,” zei Prof. Nagao, en hij voegde eraan toe: “Het is echter onmogelijk om te zeggen dat het vaccin niet de oorzaak was. We kunnen alleen zeggen dat het twijfelachtig is, maar we geloven dat de vaccinatie voldoende verband hield met de immuunafwijkingen.”

In een ander rapport besprak dermatoloog prof. Shigetoshi Sano van de Kochi University School of Medicine het ontdekken van spike-eiwitten op de plaats van huidlaesies en andere huidproblemen bij patiënten die gevaccineerd waren.

“Het van het vaccin afgeleide spike-eiwit werd in de huid aangetroffen”, legde Sano uit, waarbij hij een dia liet zien van een heldergroen gebied op een laesie dat zichtbaar werd gemaakt met een speciale kleurstof.

De pandemie van de gevaccineerden wordt alleen maar erger

“Spikeiwitten onderdrukken lokaal het immuunsysteem,” vertelde Sano aan verslaggevers. “Daardoor vergemakkelijken de spike-eiwitten de reactivering van het herpesvirus.”

Het afbraakproces van de spike-eiwitten in het immuunsysteem leidt tot ontstekingen in het hele lichaam die ook tot bloedstolsels leiden, concludeerde Sano.

“De functie van de spike-eiwitten om bijwerkingen te veroorzaken is de vorming van bloedklonters,” legde Sano uit. “En wat nog erger is, spike-eiwitten kunnen ook plaatselijk ontstekingen opwekken.”

Sano beaamde dat een onderdrukt immuunsysteem iemand kwetsbaarder maakt voor infecties, en zei verder: “Ik weet niet of ik dit moet zeggen, maar het is gebleken dat gevaccineerde mensen meer kans hebben om coronavirus te krijgen dan niet-gevaccineerde mensen.”

“Soms worden er dingen in het menselijk lichaam gebracht die niet goed zijn. Vaccinatie kan ervoor zorgen dat ons algemene immuunsysteem niet meer in staat is om tegen zulke slechte dingen te vechten,” waarschuwde hij.

Het onderzoek van de artsen komt op het moment dat Prof. Emeritus Dr. Masanori Fukushima van de Kyoto Univerisity het Japanse ministerie van Volksgezondheid bekritiseerde omdat het weigert het Covid-vaccinatieprogramma stop te zetten.

“Overal ter wereld wordt al onderzoek gedaan”, zei Fukushima tegen de ministers van Volksgezondheid tijdens een conferentie eerder deze maand. “Het prestige van Japan staat op het spel. Jullie hebben zoveel mensen gevaccineerd. En toch is slechts 10% van de leden van het ministerie van Volksgezondheid, Arbeid en Welzijn, die het voortouw nemen in de vaccinatiecampagne, gevaccineerd. Is dit een verdomde grap?”

“You idiot” Dr. Fukushima calls the Ministry of Health

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: