De post-its bevatten ook teksten als ‘plotselinge dood’, ‘hartfalen na injectie’, ‘plotseling het nieuwe normaal’ en ‘Pfizer-rapport’.

februari 5, 2023

Screenshot

Zaterdagochtend hing het gebouw van de NOS vol met 14.445 post-its. Elke post-it staat voor één sterfgeval in verband met het Covid-“vaccin” in 2022. Demonstranten verzamelden zich voor het gebouw met spandoeken waarop stond: “NOS = nepnieuws”, “eerlijk onderzoek naar oversterfte”, “NOS, RTL, SBS, NRC, AD, Telegraaf, Trouw, wij zijn jullie leugens beu”, “stop met liegen” en “stop de censuur”, bericht RAIR.

Post-Its put in front of Netherlands largest news agency: each one represents one excess death

Op de post-its stonden ook teksten als “plotseling dood”, “hartfalen na injectie”, “plotseling het nieuwe normaal” en “Pfizer-rapport”. Daarnaast werden namen genoemd: “Jonathan, 42 jaar”, “René is dood”. Tussen de post-its stonden op sommige blaadjes: “media = virus”, “media stop met liegen”, en “gekochte journalisten”.

Een gebruiker van sociale media verklaarde: “Hilversum. Ruim 14000 post its op het NOS gebouw. In verband met de oversterfte in 2022. Vele blaadjes met voornamen van mensen, die onder de 60 jaar gestorven zijn.”

Op zondag 29 januari hielden Canadezen een soortgelijke demonstratie voor hun nationale regeringszender CBC in Ottawa over dezelfde kwesties.

Tijdens covid werd elke ‘covid-dode’ met veel tamtam aangekondigd. Na de uitrol van de covid-“vaccins” zijn er echter veel meer mensen plotseling gestorven dan verwacht, maar nu zwijgen het nieuws en de regering. Vooral landen met een hoge vaccinatiegraad worden getroffen door oversterfte.

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: