Terwijl de Covid-vaccinaties geconfronteerd worden met een nog niet erkende maar steeds bredere culturele en maatschappelijke afwijzing.

April 24, 2023

Het aantal onflatteuze berichten in de pers is toegenomen sinds de bivalenten vorig najaar flopten. Vorige maand gaf Karl Lauterbach, de Duitse minister van Volksgezondheid en bekend virusbestrijder, een opmerkelijk interview waarin hij “exorbitante” farmaceutische winsten aan de kaak stelde, “onthutsende” vaccinatieletsels betreurde en de fabrikanten opriep fondsen te reserveren voor degenen die schade hebben geleden. Hij deed dit te midden van een groeiende golf van berichtgeving over vaccinletsels in de Duitse pers – een golf die door zijn uitspraken nu in een tsunami is veranderd. In de weken daarna zijn verwondingen door vaccins en bijwerkingen het overheersende thema geworden in de Duitse pers, van lokale kranten tot nationale media, bericht Eugyppius.

Het is een ernstige verschuiving, waarvan ik niet zeker weet of die in enig ander land heeft plaatsgevonden. Om u een voorproefje te geven, heb ik een representatieve selectie van verhalen van de afgelopen acht weken samengesteld, in omgekeerd chronologische volgorde. Als u ze doorleest, bedenk dan dat dit allemaal links zijn naar publicaties die door gewone mensen worden gelezen; ik heb alle media met openlijke Covid-sceptische associaties uitgesloten.

Hij verloor zijn zicht: Dietmar S. klaagt Biontech aan voor 150.000 euro.
Dietmar S. werd zo goed als blind aan zijn rechteroog na de Covid-vaccinatie. Nu komt de zaak voor de rechter.

“De problemen worden verzwegen”: Cardioloog Bernhard Schieffer uit Marburg behandelt mensen die na Covid-vaccinaties langdurige klachten krijgen. Hij bekritiseert het gebrek aan ondersteuning – en minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach.

Na vaccinatie: “Mijn leven is niet meer zoals vroeger” – Ziek na Covid-vaccinatie.
Bijna vijf miljoen mensen in Hessen zijn gevaccineerd tegen Covid-19. Sommigen zijn daarna ernstig ziek geworden. Een van hen is Dieter Gebert uit Kassel.

Lupus na Covid-vaccinatie: Een jonge vrouw uit Hessen wordt behandeld in een speciale kliniek in Keulen.
De 19-jarige Juline uit Butzbach raakte ernstig gewond door een Covid-vaccinatie en heeft nu dure immunoadsorptie nodig.

Covid vaccin letsel: Zijn fabrikanten aansprakelijk? Iedereen die vaccinschade heeft opgelopen, kan een rechtszaak aanspannen tegen de vaccinfabrikanten en een uitkering van de overheid aanvragen. Maar de drempels voor schadevergoeding zijn hoog.

Uit Tagesschau, een grote nieuwsdienst van de staatsmedia:

Binnenkort beginnen de eerste rechtszaken: In heel Duitsland lopen bijna 200 civiele rechtszaken tegen Corona-vaccinfabrikanten zoals BioNTech. De eisers beweren schade te hebben opgelopen door de vaccinatie.

Injectie met nasleep: Sigmaringer krijgt beroerte na Covid-vaccinatie Kort na de tweede vaccinatie zakt Bernhard Strobel in elkaar. Tot op de dag van vandaag voelt hij de gevolgen. Nu stapt hij naar de rechter.

VACCINATIELETSEL! 1ste zaak voor de rechter: Oxana G. (35) is rolstoelgebonden na Covid-vaccinatie.
In heel Duitsland lopen 185 civiele rechtszaken wegens schade veroorzaakt door Corona-vaccinaties. Oxana G. (35) is een van de benadeelden. Dat de rechtbank haar zaak eindelijk behandelt, ziet de vrouw uit Halle al als een succes: “Ik ben mijn leven kwijt – zoals ik het vroeger kende. Ik hoop dat mijn familie en ik eindelijk schadevergoeding en hulp krijgen.”

Ziek na Covid-vaccinatie: Waarom officiële meldpunten [voor de vaccingewonden] nodig zijn.
Ongeveer 5 miljoen mensen in Hessen zijn gevaccineerd tegen Corona. Sommigen zijn door de vaccinatie ernstig ziek geworden. De getroffenen falen vaak in hun zoektocht naar medische expertise; ze voelen zich in de steek gelaten door de gezondheidszorg en de staat.

Wat we weten over Covid-vaccinschade: Karl Lauterbach heeft slachtoffers van vaccinatieschade snellere hulp beloofd – en verwarring gezaaid over hoe vaak het überhaupt voorkomt. De stand van zaken.

Covid vaccinonderzoeker: “Beschuldigingen moeten onmiddellijk worden onderzocht.” Vaccinonderzoeker Carlos A. Guzmán spreekt over de voordelen, beperkingen en bijwerkingen van het Covid-vaccin – en over beschuldigingen van inconsistenties in het goedkeuringsproces.

Gepensioneerde (87) overlijdt acht maanden na Covid-vaccinatie – rechtszaak van zijn zoon mislukt.
Nadat een bejaarde man binnen enkele maanden na de Covid-vaccinatie was overleden, spande zijn zoon een rechtszaak aan tegen de arts. Die heeft nu gefaald voor het Landgericht.

Het leed van Covid-vaccinslachtoffers: Na een Covid-infectie kunnen langdurige klachten ontstaan. Vaccinatie zou hiertegen moeten beschermen – maar het kan ook bijwerkingen hebben. Hoe nu verder voor de gevaccineerden?

Nieuwste Brits gezondheidsautoriteit rapport: 82% van de Covid-19 sterfgevallen en 65% van de ziekenhuisopnames in Engeland in de afgelopen 4 weken kwamen voor rekening van de gevaccineerden

Mogelijke hartschade na Covid-vaccinatie: Vrouw klaagt BioNTech aan voor schadevergoeding. Het bedrijf wordt geconfronteerd met zijn eerste civiele rechtszaak voor vermeende schade veroorzaakt door het Corona-vaccin. Het proces begint op 15 maart bij het Frankfurter Landgericht.

De trend is zo dominant dat zij alle andere berichtgeving over Covid en de vaccins kleurt. Het is moeilijk om de subtiele bezorgdheid te missen in stukken als deze van de in Wenen gevestigde Standard, waarin wordt gevraagd of we ons vanaf nu elk jaar tegen Corona moeten inenten, of de niet zo verholen hoopvolle geluiden in de berichtgeving van de ZDF over succesvolle fase 1-tests met het Duitse neusvaccin. Wat is er zo belangrijk aan regelmatige vaccinatie en waarom zouden we ons zorgen maken over nieuwe verzwakte levende vaccins, als de mRNA-prikken Gods geschenk aan de mens zijn?

Er zijn duidelijke, bemoedigende patronen. De berichtgeving ging oorspronkelijk over rechtszaken tegen de vaccinfabrikanten, maar is geleidelijk aan meer algemeen geworden. Regionale en lokale kranten nemen een groot deel van deze verhalen voor hun rekening, terwijl de grote staatsmedia een ondersteunende rol spelen. De bij Duitse biens pensants populairste publicaties, zoals Süddeutsche Zeitung en Die Zeit en zelfs Frankfurter Allgemeine, zijn daarentegen duidelijk ondervertegenwoordigd. Dit is een trend die van onderop wordt gedreven door de belangstelling van het publiek, en in die zin is het het tegenovergestelde van veel Covid-verslaggeving sinds 2020.

Natuurlijk zijn deze verhalen er altijd geweest, maar tot de laatste paar maanden was het enthousiasme voor de vaccins voldoende om ze te onderdrukken. Zoals bij elk pandemiebeleid vertoont de massavaccinatie eigenschappen van inertie. De obsessie groeide gestaag gedurende de zomermaanden van 2021, toen de prik er niet in slaagde Covid uit te roeien, en bereikte een uitzinnig hoogtepunt rond december 2021. Aan de waanzinnige manie en haar veelvuldige irrationaliteit was toen niets te doen, en de gestage ontgoocheling over deze producten zal net zo onverbiddelijk blijken.

Dit is niet de afwijzing die ik zou hebben gekozen. De focus op geïsoleerde verhalen stelt dezelfde persorganen in staat om de WHO-propaganda te recyclen dat de vaccins een miljoen Europese levens hebben gered, en om kritiekloos de beweringen van dwaze regelgevers te herhalen dat “vaccinatie de beslissende factor was” bij het beëindigen van de pandemie. Ik heb ook bedenkingen bij de opkomende discussie over het “Post-Vac Syndroom” – niet omdat ik betwijfel dat de vaccins mensen ziek hebben gemaakt, maar omdat het lijkt te zijn opgebouwd uit dezelfde slecht gedefinieerde bundel van aan fibromyalgie verwante symptomen als Long Covid. Dit is een voortzetting van de door de media ondersteunde mythe dat letsels door vaccins slechts een subgroep zijn van de langetermijngevolgen van Covid zelf, en het is een niet zo subtiele manier om elke vorm van kosten-batenanalyse uit te sluiten. Maar voor een pandemie die ook grotendeels is gebaseerd op anekdotes en een media die chronisch niet in staat is gebleken om basispatronen op te merken of dingen te tellen, is dit misschien de enige afwijzing die ooit mogelijk was.

De farmaceutische bedrijven hebben veel geld verdiend, maar hun mRNA-vaccins zijn mislukt. Het Robert Koch-instituut is gestopt met het bijwerken van zijn vaccindashboard, na bijna vier maanden van volledig vlakke vaccinering; een van de belangrijkste promotors van mRNA, Bill Gates, heeft de prikken een teleurstelling genoemd en ze in ongunstige zin vergeleken met onder meer maskers; en BioNTech, dat geconfronteerd wordt met een omzetdaling van 70 procent, heeft aangekondigd dat het zich weer gaat bezighouden met op mRNA gebaseerde kankertherapieën – hun oorspronkelijke focus bij hun oprichting in 2008, waar ze nooit veel succes mee hebben gehad. Misschien als de vaccinators voorzichtig te werk waren gegaan, hun beloften hadden beperkt en hun producten op strikt vrijwillige basis aan de meest kwetsbaren hadden aangeboden, hadden ze nog enige toekomst voor hun twijfelachtige producten kunnen bewaren. In plaats daarvan hebben ze hun slangenolie te veel verkocht en te veel toegediend, en twee jaar later hebben de meeste mensen besloten dat ze er niet zo blij mee zijn.

Volg on op TLF: https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: