Augustus 31, 2023

Dr. James Thorp, specialist in foeto-maternale geneeskunde, sprak onlangs met Dr. Naomi Wolf over wat hij weet over de gevaren van de COVID-19 “vaccins”.

Als één van de weinige medische zorgverleners voor zwangere vrouwen en baby’s die alarm slaan over deze kwestie, onthulde Dr. Thorp aan Dr. Wolf dat de injecties ontworpen lijken te zijn om de voortplanting te stoppen, schrijft Ethan Huff.

Dr. Thorp werd ontslagen bij St. Mary’s Health System, één van de grootste katholieke gezondheidszorgsystemen in het land, omdat hij en zijn vrouw Maggie, een advocate, openbaar hadden gemaakt wat hij en zijn vrouw ontdekten nadat ze een Freedom of Information Act (FOIA) verzoek hadden ingediend.

Verschillende zogenaamde ” influencers” kregen een deel van een $13 miljard taart om de mRNA-injecties van Pfizer-BioNTech en Moderna te promoten.

Er was ook een contract met een non-gouvernementele organisatie (NGO) van OB/GYN (verloskundigen/gynaecologen) die toezicht hield op tienduizenden verloskundigen en gynaecologen op meerdere continenten en deze beïnvloedde om de injecties te promoten met behulp van overheidspropaganda.

“Het contract dat de FOIA van de Thorps onthulde, voorziet in de teruggave van het geld als medische organisaties niet voldoen aan het ‘veilig en effectief’ script voor zwangere vrouwen en pas bevallen moeders dat de HHS hen voorschotelde,” legt State of the Nation uit.

“Dr. Thorp bevestigt de bevindingen van WarRoom / DailyClout nu onafhankelijk van drie andere onafhankelijke bronnen: dat placenta’s, foetussen en pasgeborenen beschadigd worden door de mRNA-injectie.”

“Alle vier de bronnen bevestigen dezelfde soorten schade: fibrines, bloedstolsels, ‘klein voor datum’ beperkte groei en gewicht van de placenta’s, en verkalkingen. Dit betekent dat baby’s van gevaccineerde moeders in utero mogelijk niet genoeg voedsel krijgen, en dat ze mogelijk niet de ruimte hebben om normaal te groeien.

Elke verloskundige/gynaecoloog had moeten weten dat COVID-prikken schadelijk zouden zijn voor vrouwen en hun ongeboren baby’s

Gebaseerd op alles wat de Thorps aan het licht hebben gebracht, is Dr. Thorp van mening dat elke verloskundige en gynaecoloog had moeten weten dat COVID-prikken gevaarlijk waren voor vrouwen en hun ongeboren baby’s omdat ze ontstekingen veroorzaken, wat rampzalig is voor een zwangerschap.

“Ik zeg u dat 95 procent van de artsen en verpleegkundigen gevangen zijn door hun salaris,” vertelde Dr. Thorp aan Dr. Wolf.

Dr. Thorp ging tijdens het interview heel gedetailleerd in op hoe Pfizer de waarheid probeerde te verbergen door alle schadelijke gegevens over de injecties 75 jaar lang achter te houden en een enorme propagandacampagne te lanceren.

“Ongeveer 300 belangrijke organisaties en influencers, waaronder synagogen en kerken, en vele anderen, overtuigden de Verenigde Staten en de hele wereld ervan dat deze dodelijke injectie veilig, effectief en noodzakelijk was voor de meest kwetsbare populatie: zwangere vrouwen.”

Het Ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) en de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) sloten een “verbond des doods” met het American College of OB/GYN en met de influencers om de leugen te verspreiden dat de injecties veilig en effectief zijn voor zwangere vrouwen en hun baby’s.

“Ze namen meer dan $11 miljoen; ze ondertekenden het verbond met de dood; en ze mogen geen millimeter afwijken van het dodelijke narratief van HHS,” zei Dr. Thorp.

“Als ze dat toch doen, zijn ze aansprakelijk voor het terugbetalen van elke cent, die ze al in hun zak hebben gestoken. Daarom zijn het American College of OB/GYN, de American Board of Obstetrics and Gynecology en de Society for Maternal-Fetal Medicine tot op de dag van vandaag de kwaadaardige organisaties die deze misdaad op de wereld hebben gepleegd. En ik deins er niet voor terug om hen aan te vallen, want wij hebben het bewijs.”

COVID-injecties zijn een doodvonnis.

Bekijk het volledige interview.

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: