Genieten maar! Uit de ude TLF doos, het legendarische vla gevect tussen Nathalie Love, voormalig TLFje en Didi, bekend van Big Brother.

Wie destijds Big Brother heeft gevolgd, kan het zich wellicht nog herinneren. De makers van het Talpa-programma organiseerden een vlagevecht voor de bewoners. Bewoonster Nathalie kon echter niet meedoen vanwege een gekneusde voet. Nu, een half jaar later, duikt Nathalie alsnog de vla in. FOK! heeft de exclusieve primeur voor wat betreft de beelden.

In het TLF interview met de website ons < TheLoveFactory.nl >liet Nathalie zich ontvallen het jammer te vinden dat ze destijds niet aan het gevecht kon deelnemen. De mensen achter The Love Factory, waaraan Nathalie onder de naam Nana Love zelf ook verbonden is als presentatrice, regelde een bad met vla én Dido, mede-Big Brother-bewoonster.

De twee vriendinnen doken samen het bad met vla in. Veel kijk plezier!!

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: