Ongekende fraude in de USA, Media grootste Leugenaar ooit! Trap er niet in.

President Donald Trump hield op 5 november een persconferentie in het Witte Huis, waar hij beweerde dat er massale kiezersfraude was en dat hij de winnaar van de verkiezingen is. Momenteel is er voldoende bewijs van wijd verspreiding van grote kiezers fraude in diverse groote kies districkten. En dat was voor de verkiezingen al bekend dat ze alles zouden doen om TRUM van zijn troon te verstoten. . De Media zwijgt als nooit tevoren, deze man wordt al 4 jaar zwart gemaakt, met nu de druppel die de pan over laat koken: Ongekende fraude in de USA! Spanning en sensatie is coming, Don’t trust the Media, we zijn wakker! “WWG1WGA” Trust the Plan.

Trump en democraat Joe Biden zijn verwikkeld in een strijd om het Witte Huis, waar verschillende cruciale staten onbeslist blijven. Het is werkelijk waar wederom de Wereldwijde media die alles bij elkaar liegt, het is niet te geloven, niet te filmen! Maar…dit wisten we al, Trust the Plan! Trump heeft gewonnen en laat niemand je iets anders vertellen

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: