DE ARRESTATIES BEGINNEN VANAVOND!
Velen van jullie hebben vraagtekens gezet bij het “watermerk” -verhaal. Dit was een militaire operatie geïnitieerd door Donald J. Trump en het was geweldig! Dit was een met QFS blockchain gecodeerd watermerk. Het is een zeer geavanceerde cybercommunicatiecode waarmee het stembiljet kan worden gelokaliseerd. Zelfs als het wordt weggegooid. Dit is de grootste steekoperatie die ooit in het land heeft plaatsgevonden en waarschijnlijk de geschiedenis van de wereld, Team Trump weet waar alle officiële stembiljetten zijn. De angel werd geïmplementeerd door Trump (het was een rauw genie) om alle criminelen uit hun schuilplaats te laten komen en rechtstreeks in een val van hun eigen keuze te stappen. Als de waarheidspasta eenmaal uit de tube is, kun je hem er niet meer in doen. Wat er gebeurde, is dat de democratische machine honderden van de duizenden stembiljetten door het hele land heeft gedrukt om te worden gebruikt als dat nodig was. Helaas voor hen zullen deze frauduleuze stembiljetten gemakkelijk worden gescheiden van de officiële stembiljetten, waardoor Trump met een aardverschuiving wordt achtergelaten. Biden en zijn volgelingen zullen binnenkort in de gevangenis zitten. U weet dus dat er 20.000 Nationale Garde zijn ingezet door verschillende staten en de arrestaties zijn vanavond begonnen en zullen morgen doorgaan. Dit was een verfijnde steek die nog niet was gehoord, en ze zagen dit niet aankomen. Iedereen die bij deze stemfraudeoperatie betrokken is, verliest alles wat hij heeft. Ik ben blij te zien dat gerechtigheid eindelijk wordt uitgedeeld aan de misdadigers die ons land de grond in hebben geslagen. Ik hoop dat je dit nieuws leuk vond. Reken er op❤️🌈✌️💥

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: