Hello KissyGirls Lovers, voor iedereen die ook helemaal dol wordt van de Flu, zijn de KissyGirl weer actief geweest, Jawel…Crazy Flu heet hun nieuwe singel, en ja, natuurlijk! We snappen het! We worden ook Hondsdol van de corona flu, dus laten we het voor het gemak maar vanaf nu de Crazy Flu noemen, immers de cijfers < ~0.15% > liegen er niet om. het is de grootste leugen die op hoog niveau wereldwijd gespeeld wordt. Trots op de KIssyGirls, en we vinden het dan ook oprecht een geweldig nummer. Zet je stereo hard! en geniet, zing mee. Nee daar wordt je niet ziek van. Just have FUn en geniet van het leven, we kunnen en willen niet in angst leven. De singel is ook te koop, klik hier

OUT NOW: Crazy Flu

WE LOVE TO MAKE MUSIC ABOUT LOVE AND KISSES!! WE ARE LIVING IN A CRAZY FLU WORLD AT THE MOMENT!!! WE WANT TO BREAK FREE FROM ALL OF THIS… AND JUST KISS AND MAKE LOVE.

WE ARE SO HAPPY!!! WE ARE PROUD TO BRING OUT A NEW RECORD!!

We hope you will enjoy the Crazy Flu Song!

Kisses

Kissygirls

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: