EINDELIJK!! !! ️!!️!! ️!!️!! ️️️️️
Singapore werd het eerste land ter wereld dat een autopsie uitvoerde op een lijk met C#O#VI#D-19. Na gedetailleerd onderzoek is ontdekt dat C#o#v#i#d-19 niet bestaat als virus, maar als een bacterie die is blootgesteld aan straling en de dood van de mens veroorzaakt door bloedstolling.

Er is ontdekt dat de ziekte van C#o#v#i#d-19 bloedstolsels veroorzaakt, wat leidt tot bloedstolling bij mensen en bloedstolling in de aderen veroorzaakt, waardoor het moeilijk is voor een persoon om te ademen; Omdat hersenen, hart en longen geen oxy kunnen krijgen Gen, mensen sterven snel.

Om de oorzaak van gebrek aan ademhalingskracht te ontdekken, hebben artsen in Singapore zich niet gehouden aan het W#H#O protocol en een autopsie uitgevoerd op C#O#VI#D-19.


Nadat de artsen de armen, benen en andere delen van het lichaam openden en zorgvuldig onderzocht, merkten ze dat de bloedvaten verwijdden en gevuld waren met bloedstolsels, waardoor de doorbloeding werd voorkomen en ook de zuurstofstroom in het lichaam verminderde, chall de dood van een patiënt in de weg staan.

Na kennis te hebben genomen van deze studie, veranderde het ministerie van Volksgezondheid van Singapore onmiddellijk het behandelprotocol van C#o#v#i#d-19 en gaf aspirine aan de positieve patiënten. Ze begonnen patiënten 100 mg aspirine en Imromac te geven.

Daardoor begonnen de patiënten te herstellen en begon hun gezondheid te verbeteren. Het ministerie van Volksgezondheid van Singapore evacueerde meer dan 14.000 patiënten op één dag en stuurde hen naar huis.
Na een periode van wetenschappelijke ontdekking hebben artsen in Singapore de behandelmethode uitgelegd door te zeggen dat de ziekte een wereldwijde fraude is: “Het is niets anders dan intravasculaire coagulatie (bloedstolsels). Behandelingswijze:
pillen met antibiotica
Ontstekingsremmers en anti-coagulantia (aspirine)
Dit geeft aan dat de ziekte te genezen is.
Volgens andere wetenschappers in Singapore waren ventilatoren en een intensive care unit (IC) nooit nodig. Protocollen voor dit doel zijn al gepubliceerd in Singapore.
China weet dit al, maar heeft zijn rapporten nog nooit gepubliceerd.


Deel deze informatie met je familie, buren, kennissen, vrienden en collega’s. , zodat ze van de angst voor C#o#v#i#d-19 afkomen en begrijpen dat dit geen virus is, maar een bacterie die alleen aan straling is blootgesteld. Alleen mensen met een zeer lage immuniteit moeten opletten. Deze straling veroorzaakt ook ontstekingen en hypoxie. Slachtoffers moeten Asprin-100 mg en Apronik of Paracetamol 650 mg innemen.

Bron: Ministerie van Volksgezondheid Singapore
Tekst overgenomen door Violeta Dumitru

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: