GOED NIEUWS!!!

Er is voor ons ongeïnjecteerde natuurlijk ook heel goed nieuws, want als jij je tot op dit moment nog steeds niet hebt laten injecteren, dan heb je de grootste psy-op uit de menselijke geschiedenis overleefd. Men heeft geprobeerd om jou te demoraliseren door te proberen onze maatschappij vanuit alle mogelijke gezichtspunten te verwoesten.

Men heeft geprobeerd om je in verwarring te brengen zodat je gaat twijfelen aan de werkelijkheid. Men heeft geprobeerd jou over je eigen principes en waarden heen te tillen en hebben ervoor gezorgd dat soms je eigen mensen zich tegen je keren. Bijna iedereen trapte erin…Maar, jij niet.

Jij besefte wat voor onzin ze je probeerden te verkopen en je hield je rug recht.Jij bent niet in hun drang en mooie praatjes getrapt.Jij hebt niet toegeven en bent nog steeds niet geïnjecteerd.Jij heb je nog een eigen immuunsysteem en DNA .Jij bent nog steeds een origineel mens.

Dus, weest trots op jezelf en hou stand!Jij blijft blijft respectvol naar andersdenkenden.Je houdt stand en wordt steeds krachtiger door alles wat je over je heen krijgt.Jij staat voor waarheid en je principes en dat terwijl de meerderheid zich laat meesleuren in de angst.

Daarom mag je jezelf en elkaar een schouderklopje geven!

Ben daar trots op en ga zo voort…

Jij staat nog altijd fier rechtop in deze kantelende wereld!

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: