december 8, 20214610 9

Het staat op het punt een zeer donkere winter te worden voor Europa (en waarschijnlijk ook voor de rest van de wereld) nu de Europese Unie heeft besloten de Europeanen een totaal medisch fascisme op te leggen, schrijft Ethan Huff.

Zoals reeds eerder vermeld heeft het hoofd van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, het over het opdringen van de Covid-19 prion “vaccins” aan heel Europa, wat sommigen een reconstructie noemen van het medisch fascisme van de jaren 1940 en de afschaffing van de Code van Neurenberg.

Ursula’s echtgenoot Heiko is overigens directeur van het in de Verenigde Staten gevestigde biotechnologiebedrijf Orgenesis, dat zich toevallig specialiseert in medisch onderzoek op het gebied van “cel- en gentherapieën”.

Met andere woorden, Ursula en haar man worden stinkend rijk naarmate er meer injecties in het lichaam van mensen worden gedouwd, desnoods tegen hun wil. En nu beraamt Ursula een grote uitbreiding van haar bankrekening met de voorgestelde verplichte injecties voor heel Europa.

“Meneer Heiko von der Leyen organiseert de wetenschappelijke experimenten, en vervolgens pleit zijn vrouw Ursula voor gedwongen vaccinaties voor alle burgers binnen de Europese Unie; en het afschaffen van de verbodsbepalingen van de Neurenberg Code,” meldt Sundance van The Conservative Treehouse.

“Dit zou een verdraaid en ziek plot zijn binnen een science fiction film; het is echter zeer echt.”

Valse “Omicron” variant wordt gebruikt om definitieve oplossing voor “covid” in te luiden
Sommige Europese landen nemen het plan van Ursula al over, waaronder Oostenrijk, Griekenland, Duitsland en Litouwen. Andere landen zullen zich in de komende dagen zeker aansluiten.Gevaccineerden – Gevaccineerde zombies achter stuur van auto’s doden mensen

Oostenrijkers hebben tot februari 2022 de tijd om aan het verplichte vaccinatieprogramma te voldoen, terwijl Griekenland ongevaccineerde inwoners nu al een boete oplegt voor elke maand dat ze niet aan de eisen voldoen.

In Duitsland werd een landelijke lockdown voor ongevaccineerden aangekondigd, met leiders die eraan toevoegden dat er binnenkort een verplicht vaccinatiebeleid zal komen dat ongevaccineerde Duitsers zal verhinderen deel te nemen aan de samenleving.

Als alles volgens plan verloopt, zullen de Duitsers tot maart 2022 de tijd hebben om zich volledig te laten vaccineren of anders geen plaats meer hebben in de Duitse samenleving.

“Deze Europese leiders zijn krankzinnig,” zegt Sundance. “Er is geen beter moment dan nu voor Rusland om Oekraïne binnen te vallen, en voor het Amerikaanse volk om onze verkozen ambtenaren te vertellen dat het onze zaken niet zijn.”

“Als terugkeren naar het tijdperk waarin fascistische regeringsmandaten acceptabel zijn voor de mensen in Europa, laat ze dan vechten of vallen – wij hebben onze eigen sores te dragen.”

Het enige wat nodig was om deze laatste ronde van waanzin te laten beginnen was de introductie van de fictieve “Omicron” (Moronic in anagramvorm) variant die door de mainstream media werd aangekondigd op Black Friday, precies dezelfde dag dat de frauduleuze aandelenmarkt een grote tuimeling maakte.

“Verhongering is een oorlogsmisdaad,” schreef een commentator op The Conservative Treehouse over het vooruitzicht dat ongevaccineerde mensen niet langer in staat zullen zijn om voedsel te kopen. “Misschien willen ze nog eens nadenken over hun levensmiddelen edict. Dat is gewetenloos en mag niet doorgaan.”Cerebrale veneuze trombose bijna even vaak met mRNA-vaccins als met Astrazeneca’s vectorvaccin

“Ik heb Orgenesis opgezocht … beursgenoteerd – aandelen op 2,92/aandeel – verloor meer dan 35% tot nu toe dit jaar en heeft geen periodes waaruit blijkt dat het winstgevend was,” schreef een ander. “Ik veronderstel dat het vrouwtje kan helpen dat om te buigen.”

“Ze (tptb-the powers that be) moeten gewoon meteen naar de eindspelvariant gaan en het Zyklon-B noemen,” schreef een ander.

Bron: volledige artikel van Frontnieuws


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.
https://www.frontnieuws.com/de-holocaust-keert-terug-eu-wil-de-code-van-neurenberg-afschaffen-medisch-fascisme-reconstrueren-met-gedwongen-spike-eiwit-vaccinatie/

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: