januari 1, 20221673 6

Mensen met een uitgesproken mening tegen vaccinatie – vaak aangeduid als “anti-vaxxers” – zijn in feite beter geïnformeerd dan degenen die wel zijn gevaccineerd. Dat stelt Ulrike Guerot, een Duitse politicologe en oprichter van de denktank European Democracy Lab. Guerot heeft dit aangetoond aan de hand van een door het MAT uitgevoerd onderzoek, waarbij uiterst omzichtig werd gekeken naar Twitterberichten van anti-vaxxers, schrijft Mary Villareal.

In Duitsland, waar het onderzoek werd uitgevoerd, is ongeveer 70 procent van de gekwalificeerde bevolking gevaccineerd: van hen zei bijna de helft de prik te hebben genomen als onderdeel van een mandaat om te werken of zich zonder beperkingen te verplaatsen. Aan de andere kant waren degenen die niet waren gevaccineerd beter op de hoogte – en ook nooit zullen worden overgehaald om de prik te nemen.

Guerot uit haar bezorgdheid over het feit dat in Duitsland en Oostenrijk binnenkort verplichte vaccinaties zullen worden ingevoerd, en waarschuwt dat er nu een “sorteerproces” aan de gang is die alleen degenen die gevaccineerd en hersteld zijn toestaan deel te nemen aan het sociale leven.

“De pandemie heeft de samenleving absoluut verdeeld, er is een sorteerproces aan de gang: Je nodigt alleen de mensen bij je thuis uit voor spaghetti en wijn die op één lijn zitten als het gaat om Corona,” voegt ze eraan toe.

Zij hekelt ook de minachting voor vrijdenkers, of zij die anders denken dan de meerderheid, omdat tegengestelde ideeën deel moeten uitmaken van het democratische proces. Dit heeft een afschrikkend effect gecreëerd, waarbij degenen die kritiek hebben op het beleid inzake het coronavirus nu bang zijn om zich uit te spreken.Effectiviteit Countdown – Grootste studie tot nu toe toont enorme afname in effectiviteit van COVID-19 ‘vaccins’

“Dit heeft geleid tot een volledig gesloten plafond van meningen: de maatregelen zijn goed – en wie zich ertegen uitspreekt is een ‘coronavirusontkenner’ en bovendien rechts,” legt Guerot uit.

“Dit is een zeer gevaarlijke ontwikkeling,” verklaart Guérot, hoogleraar Europese politiek en mededirecteur van het centrum Ernst Robert Curtius aan de Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität in Bonn.

In een poging om een einde te maken aan de discriminatie van anti-vaxxers, schreef ze mee aan een manifest dat de focus terugbrengt naar de hoofddoelen van de pandemiebestrijding.

“Sinds het begin van de pandemie zijn de doelstellingen steeds verder verschoven. Eerst ging het om de bescherming van risicogroepen, nu worden er controle-instrumenten gecreëerd om ongevaccineerden uit te sluiten van het openbare leven. Wie garandeert dat dit ophoudt als het gevaar is geweken?”, zo begint het manifest.

“Wanneer politici mij vragen mij te laten vaccineren en dus in de openbare ruimte een digitaal vaccinatiepasje te dragen, zou ik graag vooraf van deze politici opheldering krijgen over de volgende vragen, waarop ik persoonlijk mijn bereidheid inzet om mij te laten vaccineren en houder van een gezondheidspaspoort te worden:

Wat zijn de criteria voor het beëindigen van de noodtoestand? Maar vooral: wordt ‘2-G’ beëindigd als Corona voorbij of onder controle is, er geen overbelasting van de ziekenhuizen meer te melden is, er geen Corona-gerelateerde oversterfte meer te noteren valt?

Of blijft het digitale paspoort gehandhaafd? Is er een volgende fase gepland? Gaat het straks ook andere gegevens verzamelen die mijn deelname aan de samenleving beperken?

Moet het in de toekomst ook andere vaccinaties documenteren, of mag je met griep wel naar de bioscoop maar met Corona niet? Laat het straks zien of ik een licht verhoogde temperatuur heb, herpes, voetschimmel…?”Ziekteverwekkende antilichamen? Vaccin-geïnduceerde antilichamen worden nu verondersteld catastrofaal te zijn voor gezond weefsel

Hoogstopgeleiden zijn terughoudend met vaccineren

Uit een andere studie bleek dat de hoogstopgeleiden het meest terughoudend zijn ten aanzien van vaccins en het minst geneigd zijn om hun prikken te halen, zie Frontnieuws De meest vaccinatie-weigerende groep van allemaal? De hoogopgeleiden. Anderen bezwijken voor het aan de schandpaal nagelen, omkopen, overhalen of behandelen hen als slachtoffers van mis- en desinformatie.

Dit geldt niet alleen voor COVID, maar voor vaccinaties in het algemeen. Uit een onderzoek in 2019 bleek dat ouders die hun kinderen niet laten vaccineren over het algemeen welvarender zijn en beter opgeleid. Dit komt omdat ze voorzichtiger zijn met de informatie die ze online vinden.

De regering in Oostenrijk maakt nu jacht op vaccinweigeraars in de stad Linz. Deze “mensenjagers” krijgen bijna 40.000 euro per jaar betaald om te controleren of mensen die hun huis uit zijn al dan niet gevaccineerd zijn. De ongevaccineerden moeten een boete betalen of krijgen een gevangenisstraf van maximaal een jaar als straf. Voor Oostenrijkse burgers die volledig gevaccineerd zijn of volledig hersteld zijn van COVID-19, staan de banen van de vaccinatieweigeraars open.

Onderzoeksdocumenten en studies tonen ook aan hoe de COVID-vaccinmandaten niet worden ondersteund door de wetenschap en goede praktijken op het gebied van de volksgezondheid. In plaats daarvan tonen ze aan dat deze mandaten geen algemeen gezondheidsvoordeel opleveren voor de gemeenschap.

Een van de beste artsen in Ontario heeft gewaarschuwd dat dubbel gevaccineerde personen een bedreiging vormen voor de drievoudig gevaccineerden, en heeft diegenen die hun booster prik nog niet hebben ontvangen geadviseerd om niet samen te komen met hun oudere dierbaren.De nieuwste zwendel: Gevaccineerde Corona-slachtoffers dood door gebrek aan boostervaccinatie


BRON: Frontnieuws.
Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: