Wet van de zwaartekracht. Al toen ik jong was wist ik niet waarom ik bleef staan en een mug kon vliegen. Want als er zwaartekracht was zo sterk dat het mij op de grond houdt. Kan een mier sterk zijn en zoveel keer zijn gewicht tillen, maar een mug die kan vliegen als de magneet zo trekt onmogelijk.Ik moest mijn mond houden en niet van die onmogelijke vragen stellen.

Maar nooit heb ik de wet van de zwaartekracht geloofd. Nu we allemaal de ronde aarde geslikt hebben als zoete koek in ons onderwijs. Nooit vragen gesteld wat we gelukkig hadden we de foto’s nog.

En nu afbeeldingen uit piramides, afbeeldingen, zelf het logo van NWO zijn allemaal platte aarde… En te onderzoeken. Ik voelde vroeger dat het verhaal niet klopte. En niet weet ik het zeker. Want wij betalen ons scheel aan energie. Die dus op een platte aarde gratis verkregen kan worden. Ronde niet. Er zijn zogenaamd al heel veel stalieten maar toch moet viber gelegd worden tot aan de deur?

Wat ik nog bijzonderder vind in mijn zoektocht. Dat de mensen die de platte aarde geloven komen met wel 200 redenen.De mensen die zeg nou vind het wel zorgwekkend dat er mensen dit geloven en nee hoor hij is echt niet plat. Verder met nul redenen komen waarom het zo zou zijn.

Anders dan ja dat is gewoon zo.Dus meer en meer kom ik in gesprek met mensen waarvan ik vroeg theorieën als bv platte aarde ook lachend naast mij legde en zei tuurlijk.

Maar nu ik onderzoek de redenen. En hoe kan het dat Amerika en Australië op dezelfde tijd de zon zien? Alles waterpas is?

Vliegroutes altijd gelijke tijd en afstand. Want als die ronddraait onmogelijk zou zijn. Want zouden we in een straaljager moeten zitten om sneller te gaan dan de draaiing.

Dus vind er van alles van. Dat mag. Maar heb je eigenlijk de redenen waarom voor jezelf eens bekenen? Want rond of plat?

Je hebt het alleen maar geleerd op school en gedacht dat het waar was.Zullen we het dan nu onderzoeken?Succes

Marsja van Kilsdonk

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: