januari 31, 20221315 1

Volgens militaire terminologie is er sprake van een meerfrontenoorlog wanneer strijdende krachten zich op geografisch gescheiden fronten begeven om hun kansen op succes te vergroten. Deze gevechtsfronten zijn betwiste, gewapende frontlinies die lokale of tactische fronten kunnen zijn, en ook wat men noemt een “oorlogstheater” kunnen worden. De term “thuisfront” duidt op strijd in civiele sectoren, met inbegrip van die welke verantwoordelijk zijn voor de productie van materialen. Begint dit allemaal bekend te klinken? Denk aan Covid “fronten” en blijf lezen, schrijft S.D. Wells.

Big Pharma wist dat als de Covid klonterprikken te snel te veel catastrofe zouden veroorzaken, het te duidelijk zou zijn, en daarom zijn de Covid griepprikken voornamelijk ontworpen om het menselijk lichaam op meerdere fronten aan te vallen, vooral verergering van reeds bestaande aandoeningen, ziekten en kwalen. Dan kan elke dood door vaccin worden aangeduid als dood door comorbiditeit of gewoon dood door Covid.

Geografisch gesproken zijn er binnen het lichaam verschillende grote systemen (fronten) waar de vaccins ontworpen zijn om aan te vallen. Bijvoorbeeld, het vasculaire systeem. Zowel Pfizer als Moderna instrueren menselijke cellen om miljarden microscopische “spike-eiwitten” aan te maken, wat gewoon een deftige term is voor dodelijke, bloedstollende en kanker veroorzakende prionen. Het gehele vaatstelsel kan vrij snel verstopt raken, hetgeen de bijwerkingen veroorzaakt die we al zo vaak bij gevaccineerden zien, waaronder myocarditis, zeldzame bloedstolsels (vooral in de hersenen en de longen), functiestoornissen in het centrale zenuwstelsel, kankercellen die zich exponentieel vermenigvuldigen, en plotselinge hartaanvallen enkele uren of dagen na de injectie.Het tij keert: voormalige pro-vaccin wetenschappers weigeren nu de booster

Al het mainstream nieuws is het oorlogstheater. Hier zien we elk verhaal gepland en uitgespeeld worden alsof we naar een Hollywood film kijken, behalve dat dit oorlogstheater alle woorden met zich meebrengt die elke regel, voorschrift, mandaat, protocol, voorgeschreven medicijn en dodelijke vaccins met boosters omschrijven die 200 miljoen Amerikanen denken nodig te hebben. Puur oorlogstheater.

“Thuisfront” gevechten vinden plaats in de civiele sectoren, inclusief het afsnijden van de aanvoerlijnen en de productie van noodzakelijke materialen om te overleven, zoals voedsel, medicijnen, brandstof

Zie je de enorme inflatie die nu gaande is, vooral wat betreft voedsel, brandstof en transportkosten? Dit is allemaal opgezet. De productie in China is bijna gehalveerd vanwege Covid. De schappen van de levensmiddelenwinkels en supermarkten worden snel kaal in Amerika. Brandstofprijzen zijn verdubbeld en in sommige locaties verdrievoudigd. Verzendkosten zijn omhoog geschoten, zelfs in eigen land.

Big Pharma gebruikt de “De Kunst van het Oorlogvoeren” tegen de mensheid en de Covid “vaccins” zijn de massavernietigingswapens. Ze hebben natuurlijke geneeswijzen voor Covid verboden, waaronder Ivermectine, behandeling met monoklonale antilichamen, promotie van vitamine D en zink en de lijst gaat maar door.

Het marinebombardement vindt plaats in het menselijk vaatstelsel, waar de zeeën het bloed zijn met miljoenen vreemde oorlogsschepen (spike-eiwitten) die het systeem bombarderen. Nano-deeltjes maken deel uit van de cyberoorlog, ontworpen met mRNA-biowapens, waarbij microscopische priondeeltjes (grondtroepen) worden gezonden om vijandelijke systemen (uw organen) te overweldigen en het transport van vitale voorraden te blokkeren, waaronder zuurstof, voedingsstoffen, natuurlijke geneesmiddelen, en zelfs de natuurlijke immuniteit van antilichamen teniet te doen.Men begint te vermoeden dat het misschien de vaccins zijn die de infectie-explosie veroorzaken

Covid-maskers zijn ook ontworpen om de “stroom” van zuurstof en voedingsstoffen af te snijden, zodat de vijand (alle mensen) zwak en gemakkelijk te verslaan is. De artillerie is het bombardement met vuile elektriciteit en blootstelling aan EMV, via slimme apparaten, 5G technologie, WiFi, stroommeters, en andere “civiele” sector fronten.

De propaganda wordt geleverd als woordenvloed via social media, televisie, films, schijnwebsites, nepnieuws, kranten, radio en mensen die overal bacterievoedende maskers dragen. Het zijn allemaal wandelende posters voor de scamdemie.

Covid “vaccins” vallen het menselijk lichaam aan en schakelen het uit op VIJF belangrijke fronten, die dienen als een meerfrontenoorlog oorlog tegen je biologie

De Kunst van het Oorlogvoeren of “Sun Tzu” dateert van een Chinese militaire generaal uit de 6e eeuw voor Christus. Het omvatte 13 grote “fronten” van de oorlog, waaronder het maken van plannen, het gebruik van energie, zwakke en sterke punten, het manoeuvreren van een leger, de indeling van het terrein, aanvallen met vuur, en het gebruik van spionnen, om er maar een paar te noemen. Tijdens de Sengoku-periode, de eeuw van de jaren 1460 tot de jaren 1560, waren de Japanse militairen onoverwinnelijk geworden in alle gevechten zonder een beroep te doen op kanonnen, gewoon door gebruik te maken van De Kunst van het Oorlogvoeren.

De nieuwe biologische oorlog die nu tegen de mens wordt gevoerd lijkt er sterk op, want er wordt geen gebruik gemaakt van kanonnen, of bommen, of zelfs maar echte infanterie. Hoe kan dat? In één woord. Vaccins. Hier zijn vijf grote fronten die dienen als slagveld voor de oorlog tegen de mens, gevoerd door de Covid vaccinfabrikanten.De waarheid doet pijn: Pfizer, Moderna COVID vaccins veroorzaken hartproblemen

#1. De vorming van bloedklonters.

#2. Grafeen micro-device nano-bots (lijken op octopussen) verzamelen zich in het lichaam.

#3. Cellen worden gehercodeerd (mRNA) om giftige prionen te produceren die bloedklonters en kanker veroorzaken.

#4. Vitale organen en het immuunsysteem worden aangevallen, waaronder het hart en de hersenen (myocarditis en CNS-aandoeningen, plus ADE van boosters).

#5. Het bloed wordt binnengedrongen door miljarden prionen tegelijk die bloedklonters en kanker veroorzaken-

De gebruikte nanotechnologie maakt gebruik van grafeenmicrodeeltjes die functioneren als een “nano-octopus” door zichzelf samen te voegen in het bloed en de organen van mensen. Dit netwerk van onderling verbonden microdeeltjes heeft knooppunten en sensoren, en mogelijk zelfs antennes en ontvangers op nanoschaalniveau die kunnen functioneren met de 5G-netwerken. Deze nanodeeltjes nemen instructies aan van een externe bron (Big Tech) en verzamelen zich in het lichaam, nemen vervolgens menselijke systemen over en instrueren cellen en/of organen om gruwelijke acties uit te voeren die de slachtoffers verzwakken, verminken en doden.

De volgende 4 minuten durende video (met ondertitels in het Engels) demonstreert precies hoe technologisch parasitisme werkt, en kan worden gecontroleerd door een op afstand elektromagnetisch-gebaseerd draadloos nano-sensornetwerk:

https://videopress.com/embed/lBdDfIeNhttps://videopress.com/embed/lBdDfIeN


Bron; https://www.frontnieuws.com/jouw-lichaam-hun-slagveld-covid-vaccins-zijn-biologische-oorlogsvoering-via-5-grote-fronten/
Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: