Het echte nieuws. O je geloof de beelden van de nep nieuws media nog steeds? Die zijn nooit van de goede kant geweest. We are free!!! And so will it be in Oekraïne 🙏💫💕

GTB 457. ALS DE LUCHT BLAUW WORDT, DAN HEBBEN WIJ GEWONNEN..!!!!!!

Dit is een opmerking van Q. EN DE HEMEL IS AL DRIE DAGEN BLAUW…..!!!!!!

Hij bedoelt daarmede, dat de “Chemtrails”, die rare uitbreidende “ Condenz” strepen achter vliegtuigen, niet meer door de vliegtuigen worden verspreid. Je ziet alleen nog maar korte streepjes ( 8 tot 9 maal de lengte van de vliegtuigen,) achter de vliegtuigen hangen, zoals wij gewend zijn.

VRAAG; Zou dat iets te maken kunnen hebben met de chemical labs, chemical fabrieken , 17 stuks totaal , die door de Russen in de Ukraine zijn aangevallen en vernietigd.?

Dat zou best eens kunnen…..De Ukraine is een melt pot van de Cabal….ook de onzichtbare financiering van allerlei ongeoorloofde handelingen over de hele wereld met zwart geld, houdt op. De bronnen drogen op.

Nu over Q….. Hardnekkige berichten verspreiden zich, dat Q in feite John F Kennedy junior is, die in het jaar 1999 om het leven kwam met zijn vrouw en kind in een misterieuze vliegtuigcrash. Al een tiental jaren wordt dit aan alle kanten gesuggereerd. Hij zou de moord op zijn vader wreken, maar omdat er aanwijzingen waren dat er allerlei moord acties in voorbereiding waren om hem om zeep te helpen, heeft men besloten zijn dood te faken…

Net zoals de dood van Epstein, die zich zelf symbolisch ophing in zijn cel. Naakt en een Strop om de nek en aan het bed. Meestal is het naakt gewurgd met een stropdas aan een deurknop. Een satanische soort “zelfmoord” teken, als straf omdat men van plan was de satanische club te verraden.

De Zelfmoord was te duidelijk. Daarmee redde men het leven van Epstein, en tevens ook al zijn info……Het duurd nu niet lang meer, dan zal Q naar buiten treden als De 19e Vice President van de Republiek der Verenigde Staten. Trump is de President.Rusland heeft intussen de hele Ukraine plat gelegd met electronische EMP wapens.

Er kan geen raket de lucht meer in, geen tank kan meer richten en afvuren en geen vliegtuig kan meer vliegen. Daarom rollen nu oude historische diesel aangedreven russische tanks het veld op, geen last hebbende van computers, die weigeren.

Handig en verstandig. En Sancties ? Hoezoo Sancties….Duitsland krijgt Gas, Olie, Graan, Electra van Rusland…… zonder gaat niet…. en hoe moeten zij dat betalen als zij SWIFT ( Society Worldwide Interbank Financial Telecommunication) niet mogen gebruiken met Rusland, omdat men Rusland daarvan af gesloten heeft.!!!! Het is bij hen de stropdas aan de deurknop, dus zij zijn niet gek.

De Navo zal zich dus rustig gedragen, anders komen die ook in de kou te zitten…..DE CLEANING GAAT DOOR, ONDERDEEL VAN HET ENDSPIEL..!!

Bron : GTB Marsja Kilsdonk

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: