Covid-“vaccins” – Lekkende bloedvaten

maart 22, 20222780 3

© Mika Baumeister op Unsplash

Het Risicobeoordelingscomité voor geneesmiddelenbewaking heeft onlangs het capillairleksyndroom en klein-veneuze vasculitis geïdentificeerd als de nieuwste vaccingerelateerde risico’s.

Het veiligheidscomité (PRAC) van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) waarschuwt voor nog meer complicaties van de Moderna en Johnson & Johnson Covid “vaccins”. Het EMA is een agentschap van de Europese Unie dat belast is met de evaluatie van en het toezicht op geneesmiddelen, bericht RAIR.

Op 11 maart 2022 werden in een vergadering van de geneesmiddelenbewaking nieuwe aanbevelingen gedaan van welke mogelijke bijwerkingen aan de productinformatie van het vaccin moeten worden toegevoegd. Men heeft nu erkend dat Spikevax, het mRNA-vaccin van Moderna, een uitbraak kan veroorzaken van het zogeheten capillairleksyndroom (CLS). De ziekte wordt als volgt beschreven:

Systemisch capillairleksyndroom (SCLS) is een zeer zeldzame, maar levensbedreigende aandoening die wordt gekenmerkt door herhaalde opflakkeringen van massale lekkage van plasma uit haarvaten (capillairen) naar aangrenzende lichaamsholten en spieren, waardoor armen en benen snel opzwellen, het gewicht plotseling toeneemt, men zich flauw voelt, het bloed dikker wordt, het albuminegehalte in het bloed (een belangrijk bloedeiwit) laag is en de bloeddruk laag. CLS wordt vaak in verband gebracht met virale infecties, sommige bloedkankers, ontstekingsziekten, en sommige behandelingen.

CLS is al een bekende bijwerking van het vectorvaccin van AstraZeneca. Het EMA onderzocht 11 gemelde gevallen van CLS na de Spikevax-vaccinatie en 44 gevallen die optraden na de Comirnaty-prik (Pfizer voor BioNTech). Bij Comirnaty, dat vaker gebruikt werd, kwam de incidentie in een lagere verhouding voor. Als gevolg daarvan kwamen de regelgevende instanties tot de conclusie dat alleen Spikevax een waarschuwing tegen de ziekte behoefde. Bovendien beweren de regelgevende instanties ook dat er onvoldoende bewijs is om deze nieuwe gevallen van CLS aan de vaccins toe te schrijven. In plaats daarvan beweren zij dat de Covid-prik waarschijnlijk alleen maar een opleving van de ziekte zou veroorzaken.Vaccindeskundige Dr. Vanden Bossche waarschuwt ongevaccineerden: “In godsnaam, blijf ongevaccineerd. Jullie moeten ongevaccineerd blijven”

Het aantal niet gerapporteerde gevallen van capillairleksyndroom na vaccinatie is volstrekt onduidelijk. Naast de bekende onderrapportage van bijwerkingen van vaccinaties, is er ook nog het feit dat zo zeldzame ziekten als CLS vaak niet correct gediagnosticeerd worden (en dus niet op de juiste manier gemeld kunnen worden).

De EMA heeft ook aanbevolen dat klein-veneuze vasculitis met cutane manifestaties (ontsteking van bloedvaten in de huid die kan resulteren in huiduitslag, puntige of platte, rode vlekken onder het huidoppervlak en blauwe plekken) moet worden toegevoegd aan de productinformatie van Johnson & Johnson Janssen Covid “vaccin”. Eenentwintig gemelde gevallen werden onderzocht.


Bron: FrontNieuws.nl
Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: